Періс Хілтон божиться, що переспала лише з кількома. Всіх інших - цілує

9 січня 2009, 14:05
Періс Хілтон , яка здобула славу зокрема завдяки секс-відео, запевняє, що мало з ким переспала, пише " The Daily Mail " із посиланням на "Glamour"

"Я зробила ЦЕ лише з кількома", - каже вона журналу "Glamour" і далі корчить з себе супер моральну особу.

Періс Хілтон: "Я зробила ЦЕ лише з кількома"

"Люди вигадують, більшість чоловіків я лише цілувала. Я вважаю, що важливо добре потрудитися, перш ніж щось отримати. Ніхто не хоче фальшиву сумку Prada - вони хочуть нову орендовану сумку, яку ніхто не може отримати і яка коштує шалених грошей", - пускається в образні міркування білявка.

"Якщо ти даси хлопцеві, він не буде тебе поважати. Він значно більше хотітиме тебе, якщо не може тебе мати", - уточнює хід своїх думок тусовщиця.

"Якщо ти даси хлопцеві, він не буде тебе поважати"

Отакої, виходить, що більшість тих, з ким зустрічалася Періс, воан лише цілувала. Можливо, лише поцілунком можна було задовільнити рокера групи "Good Charlotte" Бенджі Меддена чи співака "Backstreet Boys" Ніка Картера, або грецького спадкоємця корабельної імперії Ставроса Ніарчоса?


Може, Бенджі Меддена з гурту "Good Charlotte" Періс теж тільки чмокнула?

При цьому 27-річна Хілтон була двічі заручена! По-перше, із спадкоємцем суднобудівної фірми Перісом Лецісом, по-друге, із моделлю Джейсоном Шоу.

Трохи менш розкрученими були стосунки спадкоємиці готельної імперії із продюсером Ріком Саломоном. А у 2004-му в Інтернеті було поширено відео-ролік із записом сексу пари.

Рідкісний епізод із Ріком Саломоном, де парочка одягнена

Окрім того, нещодавно ім‘я Періс Хілтон кілька разів спливало поруч із іменем актора Джорджа Клуні. Перед Різдвом парочку нібито бачили за вечерею в одному з ресторанчиків у Західному Голлівуді.

Одним словом, "кілька" може бути досить ємким поняттям...

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів