Оксана Байрак хоче стати слабкою ягідкою

17 лютого 2009, 13:25
Режисерка Оксана Байрак запевнила, що вона ягідка завжди, і чекала на дзвінок блондина.

Авторка фільмів "Аврора", "Жіноча інтуїція" та "Тобі, справжньому" відсвяткувала 45-річчя на знімальному майданчику під суші та саке, пише "Сегодня".

Гулянка відбулася у понеділок під час зйомок нового фільму Байрак "Це я".

"Ой, навіть не кажіть мені про мій ювілей і про те, скільки років мені виповнилося. Я, звичайно, знаю приказку про те, що жінка в 45 знову ягідка. Отже, я - завжди ягідка", - розсміялася режисерка.

Першим Оксану привітав своїм нічним візитом телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний. Спеціально для цього він повернувся з Америки і рівно о першій ночі подзвонив Байрак у двері її дому.


Ошелешеній іменинниці Льоша презентував статуетку нового президента США Барака Обами. Із натяком на схожість імен: Байрак - Барак. Тепер статуетка стоїть на письмовому столі режисерки.

Байрак подарували Барака

Інший колега Оксани, актор Володимир Горянський презентував іменинниці старовинний браслет зі срібла. Байрак, виявляється, любить масивні прикраси.

"Золото не для Байрак - не її метал. А от срібло, навпаки. Вони немов в одній стихії народилися. Це моя (дружина) Лариса побачила браслет в антикварному магазинчику в Карпатах і придумала його Оксані подарувати", - розповів Володимир.

Знімальна група вручила Байрак її улюблені парфуми Angel та букет білосніжних лілій.

А сама іменинниця розповіла, що чекає вечірнього вітального дзвінка від актора-блондина Дмитра Харатьяна, якого вона часто знімає у своїх фільмах: "Діма знає, що я народилася о шостій годині вечора, і завжди телефонує у цей час".

Водночас 45-річна жінка зізналася, що крім "Оскара", більше за все мріє зустріти чоловіка, поруч з яким відчула б себе слабкою. І від якого вона зможе народити дівчинку.

"Назву її Ліза - так звали мою першу і улюблену ляльку, яку батьки мені з НДР привезли", - повторила режисерка.

Фото прес-служби Байрак з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів