Після "Євробачення" Патрісія Каас відвідає Києво-Печерську лавру

24 лютого 2009, 18:06

Цьогорічна представниця Франції на "Євробаченні-2009" Патрісія Каас майже одразу після пісенного конкурсу приїде виступати до Києва.

Концерти співачки заплановані на 25 та 26 травня у Палаці "Україна".

"У тому, що концерти відбудуться напевно, ми вас завіряємо. Відміняти їх ніхто не збирається", - розповів представник фірми, яка організовує приїзд французької діви в інтерв'ю виданню "Новая".

Окрім цього, до приїзду Каас вже серйозно готуються. Так, у культурній програмі - відвідування Києво-Печерської лаври та прогулянка по Хрещатику.


"Усіх своїх гостей ми звичайно намагаємося долучити до української кухні. Але що обере з нашого списку Патрісія, стане відомо лише за тиждень до події", - розповідає один з організаторів концертів Каас у Києві.

"За рейдером у її гримерці має бути вода без газу бутерброди, кондиціонер і душ. Непевно, нам доведеться навіть робити невелике перепланування у її гримерній кімнаті", - додає організатор.

Зупиниться гостя з Франції скоріш за все у готелі "Опера". Для співачки підготують номер супер-люкс, проживання у якому коштує 895 євро на добу.

До столиці Патрісія Каас прибуде на приватному літаку. А біля трапу її чекатиме авто представницького класу.

Забезпечуватимуть безпеку тендітній француженці чотири охоронці з київської спеціалізованої фірми. Ще двох тілоохоронців Каас привезе з собою.

До речі, обидва заплановані концерти співачки будуть однакові, тобто жодних віп-сюрпризів для особливих персон.

Кожний виступ Каас триватиме півтори години. За те, щоб послухати спів француженки доведеться викласти від 190 до 5 тисяч гривень.

Розмір гонорару Патрісії тримається у секреті. Однак відомо, що незважаючи на кризу жодних знижок артистка робити не стала.

Нагадаємо, це не вперше іменита Каас приїжджає до України. Три роки тому співачка виступала під Харковом на відкритті заводу, який виробляє алкогольні напої.

Фото "Mix News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів