Собчак поховала Гришка, назвала Лободу оральною зоною і задивлялася на ніжки Лорак

2 березня 2009, 15:45

У суботу у Києві пустувала російська скандалістка Ксенія Собчак. Ксюша була ведучою церемонії нагородження найкрасивіших людей України 2008-го року.

Отримавши повноту влади на сцені, Собчак заявила, що співає вона не краще з Черновецького. Але на цьому її жарти не скінчилися.

Дісталося всім, і під час оголошення номінантів Ксюша "перемила кісточки" кожному українському артисту.

Так, коли на екрані показали фото губ та грудей Світлани Лободи, Собчак назвала співачку "оральною зоною". А, побачивши фото Таїсії Повалій, Ксенія заявила, що Памела Андерсон відпочиває.


Після виступу підстриженого Віталія Козловського, Собчак згадала Леонтьєва і назвала Віталіка Валерієм з хімічною завивкою в майбутньому.

Та найбільше постраждав оперний співак і кум президента Володимир Гришко. Після оголошення його імені у списку номінантів, Собчак скривила скорбну міну і запропонувала випити за його упокій. Дамочка подумала, що Гришка вже немає серед живих. На що співак піднявся і показав їй свій кулак. Тож Ксюші довелося вибачитися.

Дісталося й Ані Лорак. Ксенії так сподобалися її ніжки, що вона змусила Кароліну показати кілька вправ для зміцнення м'язів ніг просто на сцені.

Лорак намагалася щось продемонструвати, але у неї це не дуже вдало вийшло. Зате трусики Кароліни перші ряди глядачів у залі роздивилися непогано.

А до одруженого Олександра Пономарьова Собчак взагалі клеїлася на очах у його дружини Вікторії.

За матеріалами "Бліка"

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів