Над юними лауреатами "Оскара" знущаються батьки

4 березня 2009, 10:23

Маленькі зірочки оскароносного фільму "Мільйонер з нетрів" Азаруддін та Рубіна Алі, повернулися до рідної Індії. Там юних кіноакторів чекав не лише пишний прийом, а й не надто приємні моменти пов'язані з рідними батьками.

Так, 10-річного Азаруддіна, майже одразу після повернення з Лос-Анджелесу, побив його рідний батько, пише "Daily Star".

Справа у тому, що відомому на весь світ юному індійцю дозволили кілька днів не ходити до школи - дали час відпочити від тяжкого перельоту та суєти під час нагородження кіноакадемії.

Однак у батька маленького актора Мохаммеда Ізмаїла були ніші плани на рахунок сина. Чоловік намагався змусити вийти Азаруддіна з ним на вулицю, і таким чином й собі отримати частинку захоплення зі сторони сусідів.


Та 10-річний хлопчик почав противитися бажанню батька. Тому останній вирішив підключити в якості аргументів кулаки.

За сценою побиття спостерігали сусіди. За їхніми словами, 45-річний чоловік немов з ланцюга зірвався і вдарив Азаруддіна декілька раз та довів малюка до сліз.

Запальному батькові юного актора довелося вибачатися у пресі за інцидент.

"Я дуже шкодую, що зробив те, що зробив. Я був у стресовому стані від тріумфального повернення любого сина. І в даному випадку я нічого не розумів. Я дуже люблю свого сина і щасливий від того, що він у мене є", - сказав журналістам татусь.

Юні зірки цьогорічного "Оскара" - Азаруддін та Рубіна Алі

Що ж стосується партнерки маленького Азаруддіна фільму 9-річної Рубін Алі, то до дівчинки раптово повернулася рідна мати.

Та маленька актриса цьому не лише не зраділа, а відмовилася прийняти у своє життя жінку, яка колись її залишила, пише "The Guardian" з посиланням на індійські ЗМІ.

Адже мати покинула Рубін Алі п'ять років тому. Жінка втекла від чоловіка і трьох дітей, щоб вийти заміж за заможного чоловіка.

Однак дізнавшись про успіх доньки, мати повернулася, щоб жити з Рубін у квартирі, яку дівчинці подарували після зйомок у "Мільйонері з нетрів".

Та Рубін відмовилася прийняти мати назад.

"Навіщо вона покинула мене, коли я була маленькою? Я залишуся з батьком", - заявила Рубін Алі.

До речі, на запитання журналістів, чи хоче маленька індійська дівчинка знову знятися у голлівудському кіно, та відповіла ствердно і додала: "Вони були дуже хорошими. Вони ніколи нас не били".

Фото "The Daily Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів