Двійника Елвіса Преслі не пустять на "Євробачення"?

13 березня 2009, 15:52

Представника від Бельгії на пісенний конкурс "Євробачення-2009" співака Патріка Ушена, який планує виступати у Москві в образі Елвіса Преслі, можуть не допустити до участі в конкурсі, пише "Дни.Ру".

Принаймні на дискваліфікації артиста, наполягають бельгійські фанати Елвіса Преслі. Поціновувачі творчості короля рок-н-ролу стверджують, що у пісні Патріка Ушена "Copycat" присутні слова, які висміюють їхнього кумира.

Зокрема, прихильників обурили такі слова "he's too fat to rock'n'roll" (він занадто товстий, щоб танцювати рок-н-рол). Фанати вважають, що таке висловлення мають пряме відношення до Преслі та паплюжать його пам'ять.

Тож наразі представники фан-клубу легендарного Елвіса вимагають дискваліфікувати Бельгію, оскільки вона порушила умови конкурсу: не використовувати образливі та неприйнятні вирази.


Патрік Ушен образив фанатів Елвіса Преслі

"А ця пісня переповнена презирством, ненавистю та гіркотою. Можливо, організатори просто не звернули увагу на слова пісні, але тепер, коли ми їм вказали, що порушені правила, у них немає іншого виходу, як виключити цю пісню з конкурсу", - заявив директор фан-клубу Елвіса Преслі Петер Вербругген.

Співак Патрік Ушен приготувався виступати на цьогорічному "Євробаченні" в образі короля і з відповідною піснею. У композиції йдеться про горе-виконавця, який винайшов стиль "а-ля Елвіс Преслі", але потім дізнався про існування оригіналу.

Наразі рішення організаторів "Євробачення", щодо запиту прихильників Елвіса Преслі дискваліфікувати представника Бельгії поки що не відоме.

Фото eurovision.tv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів