Меладзе відкидає звинувачення у плагіаті пісні для Приходько

19 березня 2009, 11:31
Російського композитора Костянтина Меладзе звинувачують у тому, що він нібито вкрав пісню "Мамо", з якою українка Анастасія Приходько виступатиме на "Євробаченні-2009" , пише "Life.ru" .

Так, вчителька з Ростова-на-Дону Ядвіга Псепковська запевняє, що це вона написала пісню, а Меладзе привласнив її собі.

Виявляється жінка надіслала власну пісню "Повзрослевшая любовь" на конкурс "Євробачення-2009". Ядвіга навіть зняла кліп на композицію у стінах школи, де працює. Але коли побачила трансляцію відбіркового туру, то була шокована, що її пісню виконує Анастасія Приходько.

Ядвіга Псепковська звинувачує Костянтина Меладзе у плагіаті

"Коли я почула пісню в її виконані, то просто замерла! Мелодія лише трішки відрізняється від моєї, всього лише змінено ритмічний малюнок. Я вважаю, що Меладзе просто взяв мою авторську пісню і трошки переробив її для своєї підопічної", - розповіла Псепковська.

Розгнівана жінка вже подала позов до суду на композитора, та розіслала листи до Генерального прокуратури, МВС, ФСБ, Комітет з корупції Державної думи та до уряду Росії.


"Я докладу всіх зусиль, щоб моя пісня не прозвучала у травні на "Євробаченні-2009", - заявила Ядвіга виданню "Комсомольська правда в Україні".

Звинувачений Костянтин Меладзе не охоче коментує ситуацію.

"Тут потрібен коментар не мій, а психотерапевта... Чого лише про мене не говорили вже... Тепер ось пісню вкрав. Чекаю, коли скажуть, що я інопланетянин", - сказав композитор.

Фото "Комсосмольской правды" та "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів