Підопічну Мозгової звинувачують у расизмі

12 березня 2009, 15:03

Українка Анастасія Приходько не вперше стає епіцентром різноманітних скандалів. Щойно мирним шляхом завершилися розпочаті продюсером співачки Валерії розбори, щодо перемоги Приходько у російському відборі "Євробачення", як назрів новий галас навколо Насті.

Цього разу Приходько звинувачують у расизмі. Підставою для такого серйозного звинувачення став викладений в інтернеті запис розмови Анастасії з учасницею російської "Фабрики зірок-7" Дакотою, повідомляє "Комсомольская правда".

Діалог між дівчатами виглядав так :

"Ти мені відкрила своє справжнє обличчя за два дні до номінації. Якщо ти сама помітила, то останні два дні до номінації ми так з тобою й не спілкувалися. Тому що я була шокована", - сказала Дакота.


"Через те, що я не люблю негрів, китайців? Так, не люблю", - сходу відповіла Приходько.

"Так вибач, а навіщо ти прийшла на проект, де продюсер - грузин?", - запитала вражена учасниця Настю.

"Грузини, люба моя, вони білі. А це чорні, яких треба скупати", - відповіла Приходько.

Саме некоректні висловлення українки стосовно людей іншої раси й викликали невдоволення у лідера фракції ЛДПР Ігоря Лєбєдєва, який є сином Володимира Жириновського.

"Справа навіть не в тому, що вона громадянка іншої держави - України, хоча сам по собі цей факт вже викликає обурення серед наших виборців. А справа в тім, що вона відома своїми націоналістичними поглядами, про що сама неодноразово заявляла у ЗМІ", - заявив Лєбєдєв на пленарному засіданні.

Тепер Приходько звинувачують у расизмі

На думку депутата, вибір Анастасії Приходько у якості представника на цьогорічний конкурс "Євробачення" завдає шкоду престижу Росії.

У зв'язку з цим ЛДПР навіть підготувала протокольне доручення Комітету Держдуми по культурі про запит інформації, щодо правомочності рішення про обрання співачки Приходько представляти Росію на пісенному конкурсі.

Щоправда інші депутати Лєбєдєва не підтримали і справа не пішла далі.

До речі, ще одна "фабрикантка" Корнелія Манго зізналася про неприємні висловлення з боку Насті.

"Мені говорили ще про те, що насті була у групі скінхедів. Правда, особисто від неї я цього не чула. Можливо, це пояснює чому вона так себе поводить. Та й взагалі вона неадекватна людина", - розповіла свою думку Корнелія.

Однак психолог Андрій Курпатов, який весь час працював на "Фабриці зірок-7" запевняє, що Приходько не расистка.

"Про те, що Насті була скінхедом - брехня". У житті її цікавить виключно музика. Припускаю, що насті під час конфліктних ситуації могла сказати опонентці щось з приводу темного кольору шкіри. Але це не означає, що така її внутрішня позиція, її ідеологія. Це, повторюся, лише особиста реакція на конфлікт.

Я ніколи не помічав, щоб Приходько у своєму звичайному стані висловлювала якісь расистські судження", - заявив психолог.

Окрім самої Приходько до расистського скандалу втягнули й її рідного брата Назара. Виявляється хтось побачив фотографію хлопця з якогось мітингу. На фото брат Насті вдягнений у червоно-чорну сорочку і з червоною пов'язкою на руці. А під світлиною підпис: "Назар Приходько - член УНА-УНСО".

"Я вражений тим, як нагло і безсовісно розповсюджується інформація, яка немає до мене жодного відношення. Я ніколи не був і не буду у складі УНА-УНСО, оскільки не поділяю їхні політичні погляди.

Я розумію, що такого роду чутки розповсюджують люди, яким не подобається, що Настя Приходько представлятиме на "Євробаченні" Росію". І щоб кинути тінь на неї, вирішили наговорити на мене", - заявив Назар Приходько "Інтерфаксу-Україна".

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів