Померла дружина зірки фільму "Список Шиндлера"

19 березня 2009, 12:57

У середу, 18-го березня, в одному з нью-йоркських шпиталів померла британська актриса Наташа Річардсон, повідомляє "Los Angeles Times".

45-річна дружина актора Ліама Нісона, відомого за фільмами "Список Шиндлера" та "Бетмен: Початок", 16-го березня отримала важку черепно-мозкову травму. Це й стало причиною смерті Річардсон.

Актриса відпочивала на канадському гірськолижному курорті "Mont Tremblant". Наташа каталася на трасі для початківців, але в якийсь момент впала і травмувала голову.

Актриса Наташа Річардсон та її чоловік Ліам Нісон

Жінку одразу доставили у готель, а після цього до лікарні у Монреалі. Після обстеження лікарі зрозуміли, що у Річардсон немає шансів вижити.


Наташу було доставлено у Нью-Йорк, щоб вона могла попрощатися зі своїми рідними. До останнього подиху з актрисою була її мати та двоє синів - 12-річний Даніель та 13-річний Майкл.

Наташа Річардсон знімалася у кіно з 5 років. Зокрема, актриса знялася у таких фільмах, як "Пастка для батьків" з Ліндсей Лохан, "Вечір" з Меріл Стріп, "Історія служниці", "Пані покоївка". Останньою роботою жінки стала роль у фільмі "Дике дитя" у 2008-му році.

Фото "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів