Гламурну тачку Каладзе розтрощив син голови КС

26 березня 2009, 12:43
Відомий футболіст Каха Каладзе дав покататися на своєму "Lamborghini" синові голови Конституційного суду Андрію Стрижаку. Але той повернув спортсмену вже розтрощене авто, повідомляє "Газета по-киевски" .

"Мій близький друг - Андрій Стрижак, який живе в Ужгороді, попросив дати йому автомобіль покататися. Я відповів: які питання, звичайно, бери, катайся!", - розповів Каха.

Однак футболіст не передбачив, що хлопець може потрапити в аварію і повернути йому розбите авто, яке коштує близько 235 тисяч євро.

Так і сталося - 20-го березня Стрижак-молодший керуючи "Lamborghini" потрапив у аварію на об'їзній дорозі біля Ужгорода.

Водії інших авто, які були свідками ДТП сфотографували розбиту спортивну машину, у якої були італійські номери.


За словами очевидців, за постраждалими пасажирами - жінкою, чоловіком та 11-річною дитиною - приїхала "Ferrari".

А через годину про аварію вже нічого не нагадувало. До того ж, прізвище власника і потерпілих не розголошувалося.

Однак у четвер футболіст Каха Каладзе підтвердив, за кермом авто перебував саме син голови КС.

В Ужгороді поспіх з ліквідацією наслідків аварії пов'язують з тим, що голова Конституційного суду Андрій Стрижак - близький друг найвпливовішої людини в Закарпатті - Віктора Балоги.

До такого стану довів авто Каладзе Андрій Стрижак

Окрім цього, начальник прес-служби ДАІ Закарпатської області Ганна Трофимчук зазначила, що розбите авто було не зареєстроване. Тож на водія склали адміністративний протокол за статтею, що передбачає штраф від 170 до 255 гривень.

"20 березня мені подзвонив Андрій і сказав, що сталася аварія. Можливо, не розрахував він дещо швидкість - адже машина спортивна з потужним двигуном. Я не засмутився - головне, що люди цілі, а залізо завжди можна виправити", - прокоментував Каха Каладзе.

А от ні сам Стрижак, ні його батько "не поспішають з поясненнями, а блискавичне прибирання місця аварії і швидка відпустка голови КС показують - система захисту мажорів в Україні діє безвідмовно".

До речі, поговорюють, що Стрижак-молодший прицінювався до "Lamborghini" перед покупкою. Адже Каладзе давно збирає автомобілі і, купуючи новинки, продає деякі старші моделі своїм друзям як в Італії, так і в Україні.

За словами футболіста, у середині березня він був у Києві. А в цей час на хурі з Мілану доставляли його "Lamborghini" в Україну.

Однак версію про, що Андрій хотів купити в нього авто, Каха відкидає:

"Він не збирався купувати цю машину. Не можу сказати, чим Андрій займається, це краще в нього запитати, але грошей на "Lamborghini" у нього точно немає. Незважаючи на те, що його батько - голова Конституційного суду".

Наразі розтрощене авто, яке Каладзе купував у Мілані, знову повантажили на транспорт і відправили до Італії - страхова має покрити збитки.

Фото "Друга смуга"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів