Джолі та Пітт знову хочуть всиновити та народити

31 березня 2009, 14:35

Схоже, невгамовній парочці Анджеліні Джоілі та Бреду Пітту не дає спокійно спати бажання Мадонни всиновити дитину з Малаві.

Тож наразі голлівудські актори планують також всиновити ще одне дитя. Цього разу Анджеліна та Бред візьмуть собі чадо з Індії, пише "The Sun".

Ця думка прийшла Джолі після того, як вона поспілкувалася з юними зірками фільму "Мільйонер з нетрів".

Зокрема, коли 10-річний Азаруддін спитав у актриси, чому вони не хочуть всиновити дитину з його рідної країни, та відповіла:


"Відкрию тобі маленький секрет - скоро ми це зробимо!".

Джолі та Пітт не втомлюються заводити дітей

До речі, Джолі та Пітт вже були в Індії з цього приводу ще у 2006-му році. Але тоді у них було занадто багато інших справ і всиновлення довелося відкласти.

"Вони почали готувати пакет документів для усиновлення. Джолі закохалася в індійських дітей і вирішила якомога скоріше стати матір'ю чарівною індійської дівчинки", - розповів наближений до зірки.

Але це ще не всі плани багатодітної родини. Так, журналісти повідомляють, що Анджеліна одразу після того, як візьме дівчинку, хоче знову завагітніти та народити четверту біологічну дитину.

Раніше ТаблоID вже писав про бажання зіркової пари всиновити хлопчика з М'янми (колишня Бірма). Однак поки що актори цього не зробили.

Нагадаємо, зараз у Джолі та Пітта є шестеро дітей. З них троє прийомних: 7-річний Меддокс з Камбоджі, 4-річний Пекс з В'єтнаму та 3-річна Захара з Ефіопії. Рідних дійте у Анджеліни та Бреда троє: 2-річна Шіло та 7-місячні близнята Вів‘єн а Нокс.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів