Едіта П'єха лягла під ніж хірургів

31 березня 2009, 16:48
Російську співачку Едіту П'єху останнім часом не залишають проблеми зі здоров'ям. Цього разу стало відомо, що артистці зробили операцію на нозі, пише " Life.ru ".

Виявляється, що нещодавно 71-річну П'єху почав турбувати сильний біль в суглобах правої ноги.

Тож, одразу після сімейного концерту з онуком Стасом та донькою Ілоною Броневицькою співачка лягла на операцію до клініки у Санки-Петербурзі.

"Весною він (біль) так посилився, що терпіти вже сил не було. Едіті Станіславівні довелося навіть відмінити концерт у пітерському університеті і лягти під ніж хірурга", - розповіла подруга артистки Ніна.

Співачці зробили операцію на нозі

За словами жінки, операція пройшла успішно. Наразі П'єха проходить курс реабілітації, який триватиме близько двох тижнів.


"На цей час Едіта поїхала подалі від чужих очей - до одного з санаторіїв під Пітером. Вона не хоче, щоб її бачили слабкою. Не любить розповідати про хвороби, адже публіка має бачити її здоровою та гарною", - додала товаришка співачки.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у П'єха вже зверталася до лікарів, щоб пройти обстеження після важкого грипу. Однак тоді ходили чутки, що справжньою причиною госпіталізації був серцевий напад.

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів