Син Валерії жорстоко побив однолітка через свою матір

1 квітня 2009, 13:02

Син російської співачки Валерії 10-річний Арсеній побив свого товариша, пише "Комсомольская правда ".

Причиною бійки стало те, що один з 5-класників сказав образливе слово у бік матері Арсенія. Останній не втримався і відповів ударом.

Однак побитий сином Валерії хлопець не просто отримав по обличчю. Вже ввечері батьки школяра змушені були відвезти сина до лікарні, адже тому стало дуже зле.

Та на цьому справа не завершилася. Наразі батько та мати постраждалого хлопця звернулися до дитячої кімнати міліції, щоб там розібралися з сином співачки Валерії.


Щоправда, артистка та її чоловік і за сумісництвом продюсер Йосип Пригожин захищають свого сина, називаючи його "справжнім ангелом".

Валерія з чоловіком та сином

"Сєня я в нас - ангел. У свої 10 років грає Рахманінова, займається тенісом, карате. Цей хлопець не вперше чіплявся до сина. Але коли той матом вилаявся на адресу мами, Сєня не витримав", - запевняє Пригожин.

Чоловік Валерії вважає, що Арсенії свідомо дав відсіч товаришу і "вчинив як справжній чоловік".

"Захищав свою честь і честь мами. Хоча Лєра й говорить йому, що він вчинив не вірно, я сварити його не став. А ті батьки мають покарати хлопчика за "брудний" язик", - додав Пригожин.

До речі, у родині Валерії також практикуються покарання за погані слова. Зокрема, якщо чоловік, або діти скажуть лайливе слово, то артистка два тижні не розмовлятиме з ними.

Також існують так звані штрафи для дітей - 100 сторінок книги і позбавлення комп'ютера.

Фото Guzei.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів