Черновецький далеко, але сольник з сюрпризом до крамниць віддав

3 квітня 2009, 11:54

"Головний космонавт" Києва Леонід Черновецький наразі щось собі підліковує в Ізраїлі. А, щоб раптом його не забули київські бабусі, мер залишив їм вже готовий сольний альбом.

Музичний диск, який вже прозвали "душевним сольником", скоро з'явиться на полицях музичних крамниць. Дата релізу призначена на 2 квітня, повідомляє " ТСН ".

Альбом під назвою "Від мера з любов'ю" містиит 15 композицій: "Я люблю тебе до сліз" Олександра Серова, "Свічка" Стаса Михайлова, "Пальма де Майорка" Михайла Шуфутинського, "Вітрило" Григорія Лепса, "Щодня з тобою" Крістіни Орбакайте та інші.

Однією із головних композицій є дорога кожному українцеві "Пісня про рушник".

Однак сюрпризом для слухачів стане виконання Черновецьким відомої ліричної пісні популярного жіночого тріо. Не виключно, що "Льоня-Космос" посягнувся на творчість "ВІА Гри".


Такий от дизайн диску Черновецького

За словами менеджерів музичних магазинів, вони не очікували, що альбом викличе таку підвищену увагу.

Заявляється, що усі кошти, виручені від продажу диску "реального космонавта", будуть витрачені на допомогу киянам.

Нагадаємо, раніше Черновецький влаштовував невеличкі сольники на Хрещатику, на карнавалі у колонній залі Київської міської адміністрації та в Палаці Україна, затьмаривши навіть гумористів з "Вечірнього кварталу".

До речі, диск співочого Льоні мав надійти у продаж ще на початку березня, але тоді виникли певні проблеми з авторськими правами.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів