Суд заборонив Мадонні всиновлювати африканську дівчинку

3 квітня 2009, 17:08

Те, що співачка Мадонна не є жителькою Малаві, перешкодило їй всиновити другу дитину з цієї африканської країни, повідомляє "People".

Це, як пише видання, повідомили у п‘ятницю агентству "Associated Press" суддя та адвокат, які були присутні під час судового слухання та винесення рішення суду. Обоє вони побажали лишитися анонімними.

Зазвичай для майбутніх всиновлював висувається вимога - від 18 до 24 місяців проживати на території Малаві. Проте 50-річна Мадонна, нагадаємо, має будинки лише у Нью-Йорку та Лондоні.

Нагадаємо, у співачки вже є один малазійський син Девід Банда. Цього хлопчика, якому зараз 3 роки, зірка всиновила у 2008-му році. Проте і тоді надання прав про опіку іноземній громадянці викликало полеміку. Бо для Мадонни, насправді, зробили виняток - у зв‘язку із її виключним зоряним статусом.


Мадонні дали всиновити лише хлопчика (ліворуч), а дівчинку Мерсі (праворуч) не дали

Мати-одиначка, Мадонна планувала прийняти у свою сім‘ю 3,5-річну дівчинку Мерсі Джеймс. Мадонна вперше зустрілася із цією дитиною у дитбудинку у 2006-му році.

Нагадаємо, у зірки є двоє рідних дітей - 12-річна дочка Лурдес та 8-річний син Рокко.

Наразі не повідомляється, чи Мадонна висловила бажання опротестувати винесене судом рішення. Додається лишень, що Мадонна не була присутня на слуханні.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів