Джолі нічого не їсть та втрачає свідомість

6 квітня 2009, 16:15
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі знепритомніла прямо на знімальному майданчику, пише видання " Now ".

Організм багатодітної матусі не витримав напруженого графіку та дієт. Адже окрім того, що Джолі по 15-годин на дому зайнята на знімальному майданчику фільму "Solt", вона ще й намагається схуднути.

Виявляється, артистка дотримується спеціальної рідкої очисної дієти, щоб скинути 10 кілограмів за 20 днів.

Джолі не береже свій організм

Бред Пітт та продюсери картини неодноразово намагалися переконати Анджеліну більш обачніше ставитися до свого здоров'я. Але 33-річна зірка кіно не слухала своїх рідних та колег. В результаті її організм не витримав.

"Все це виявилося для неї занадто. Вона жалілася на тяжке дихання та запаморочення у голові, а потім раптом втратила свідомість", - розповів представник знімальної групи.


До того, як Джолі стало погано, вона знімалася в дуже напруженій сцені, де їй довелося багато бігати.

Анджеліна виснажується на зйомках по повній програмі

"Ми й до цього помічали, що у деяких динамічних сценах їй не вистачає сил, щоб виконувати всі задачі до кінця", - поділився враженнями ще один співробітник зйомок.

За словами колег Анджеліни, вона постійно пропускає прийоми їжі, бо фанатично мріє схуднути.

"Вона ніколи не їсть, коли засмучена. Їжа - це останнє, про що вона думає у такому стані. Вона ігноруватиме сніданок, забуде про обід і відмовиться від вечері. А коли вже зовсім важко, то вона може, щось перекусити, але не з'їсть нічого суттєвого", - розповіли знайомі Джолі.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів