У Дженіфер Лав Х‘юїт та у її бойфренда однакові смаки на чоловіків

8 квітня 2009, 17:35

Голлівудську акторку і співачку Дженіфер Лав Х‘юїт "лихоманить" від кохання.

Джен та її бойфренд і партнер по серіалу "Та, що розмовляє з привидами" Джеймі Кеннеді розповіли, чому їм так добре разом, пише "People".

Зараз актриса, за її ж словами, почувається щасливішою, ніж будь-коли раніше.

"Ми просто змушуємо одне одного посміхатися. І ще ми кращі друзі", - пояснила Х‘юїт репортерам у вівторок на прем‘єрі стрічки Кеннеді під час 14-го щорічного Gen Art Film Festival у Нью-Йорку.


"Ми були дуже давно знайомі, і щось у цьому є. Ми обоє завжди мали симпатію одне до одного", - пояснює, звідки все почалося, сам Кеннеді.

"Вона найдобріша та найглибша людина, яку тільки можна зустріти. Вона неймовірно талановита, і люди й не уявляють наскільки вона до того ж весела. Це чудово бути поруч із такою особистістю", - підкреслює закоханий актор.

"Його веселість - це те, що живить ці стосунки. Коли ти справді веселий, нічого поганого і статися не може", - впевнена Дженіфер, коли вона говорить про свого нинішнього хлопця.

"Ми багато чого робимо однаково. У цьому плані ми дуже одне одному підходимо", - підкреслює акторка.

Та у цієї парочки навіть смаки на чоловіків збігаються!

"Він абсолютно запав (на Кейта Урбана)!.. Ми пішли (на Церемонію нагородження премією у галузі музики кантрі), і він сказав щось типу "Цей хлопець ого-го!", і я відповіла щось типу "Так, точно!" - розповіла Х‘юїт

Тим не менше, є у закоханих і відмінність. "Він реаліст, а я - мрійниця", - підсумувала закохана акторка.

Нагадаємо, попереднім коханням зірки фільмів "Якби ж тільки" та "Серцеїдки" був Рос Макколл.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів