Ющенко з Тимошенко привітали Пугачову з 60-річчям

15 квітня 2009, 18:14

15-го квітня президент Віктор Ющенко та прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко вітали російську співачку Аллу Пугачову з ювілеєм.

Про це у середу повідомляє прес-служба президента, пише "ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА", а також прес-служба Кабміну.

"В Україні - мільйони шанувальників Вашого яскравого таланту. Для багатьох Ви - справжня легенда, яка незмінно викликає щирі почуття. Ваш образ - це образ творчої людини, яка любить життя, не зупиняється в пошуку і перемагає будь-які іспити", - йдеться у привітанні Ющенка.

Аллі Борисівні вже 60

Також президент побажав Аллі Борисівні, щоб "щиросердність і любов ваших шанувальників завжди переповнювали вас, давали могутній імпульс для нових творчих здійснень".


Водночас Юлія Тимошенко у день 60-річчя Примадонни надіслала їй вітальну телеграму.

"Я абсолютно впевнена, що якщо сьогодні в будь-якому містечку колишнього Радянського Союзу вийти на вулицю і спитати: "Хто очолює Організацію Об'єднаних Націй? Хто першим висадився на Місяць або вперше розшифрував геном людини", - ми дізнаємося не так багато", - розпочинає привітання леді Ю, яка якось пила з Примадонною горілку.

Тимошенко і Ющенко привітали Пугачову

"Але вже точно кожен з опитаних відразу ж відповість, хто така Пугачова, і як саме вона співає", - улесливо каже у вітанні Юлія Володимирівна.

"Алла Пугачова - це поза часом і кордонами", - резюмувала прем'єрка, яка не так давно написала колонку про свого кумира до жіночого журналу.

Нагадаємо, відома російська співачка Алла Пугачова народилася 15-го квітня 1949 року.

Фото прес-служби президента та http://www.peoples.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів