Батько зірки "Мільйонера з нетрів" хотів продати доньку, а тепер відмовляється?

22 квітня 2009, 13:29

Минулого тижня британське видання "The News of the World" опублікувало скандальний матеріал. У ньому приводяться факти того, що батько Рубіни Алі, яка зіграла Латіку в оскароносному фільмі "Мільйонер з нетрів", готовий продати доньку за 200 тисяч фунтів стерлингів.

Наразі Рафік Куреші звинуватив ЗМІ у провокації та запевняє, що в жодному разі не віддави би нікому свою дівчинку, пише "BBC".

Справа у тому, що насправді журналісти інсценували історію з пропозицією купівлі Рубіни: представники видання "The News of the World" назвалися представниками багатого арабського шейха.

Підставні особи сповістила Куреші про готовність їхнього клієнта вдочерити дівчинку за кругленьку суму та забрати до Арабських Еміратів.


Батько Рубіни нібито погодився віддати доньку за 50 тисяч фунтів, але потім на зустрічі у готелі вимагав вже 200 тисяч.

Інформація швидко поширилася у світових ЗМІ. В деяких статтях навіть наводили слова Рафіка: "Ми нічого не отримали від фільму. Я маю обирати, що краще для мене, родини і моєї доньки".

Батько Рубіни Алі не спростовує того факту, що бачився з людьми, які пропонували його родині матеріальну допомогу. Та чоловік запевняє, що він спочатку навіть гадки не мав, що мова піде про продаж на усиновлення.

Рафік запевняє, що "представники шейха" сказали йому по телефону, що багата арабська родина побачила репортаж телеканалу "Аль-Джазіра" про умови життя Рубіни і вирішила допомогти родині дівчинки.

Батько Рубіни Алі був не проти продати її за 200 тисяч фунтів?

"Тому ми й погодилися зустрітися з ними", - зізнався Рафік Куреші.

Всього ж, за словами індійця, було три зустрічі. Під час одної з них йому запропонували відповісти на дзвінок по мобільному телефону.

"Вони передали мені слухавку, і якийсь чоловік на ломаному хінді подякував мені за дозвіл вдочерити Рубіну. В цей момент я зрозумів, що ми стали жертвами махінації. Я поклав слухавку і ми одразу залишили готель", - розповів батько юної зірки кіно.

"Вони зіграли у брудну гру з нами, але я не погоджуся продати Рубіну. Моя донька не для продажу", - резюмував Куреші.

Друзі та сусіди чоловіка запевняють журналістів, що добре знають Рафіка, і впевнені в тому, що він ніколи б не пішов на продаж доньки.

"Ми знаємо, як він любить доньку. Ми, можливо, й бідні, але все ж таки ми маємо достатьно самоповаги, щоб не продавати дітей, якою б великою не була спокуса", - додав один з сусідів Куреші.

Наразі місцева поліція і комітет з прав із захисту дітей взялися за розгляд цього інциденту, щоб вжити відповідних заходів стосовного винних.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів