Футболісти "Динамо" розслабляються "не по-дитячому"

21 квітня 2009, 12:48

Гравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв знову "відзначився" на ниві "зразкової спортивної поведінки", пише "Чемпіон".

Цього разу Сашко "засвітився" у нічному "Comedy Club UA", куди прийшов разом із вагітною дружиною, повідомляє газета "Жизнь как она есть".

Олександр Алієв (праворуч) з "Динамо" пішов у клуб з вагітною дружиною
 Алієв відпочивав з кальяном

На відміну від майбутньої мами, яка пила безалкогольне пиво, футболіст, порушуючи спортивний режим, замовив дорогий алкогольний коктейль та кальян, пише газета.

Нагадаємо, на матч 24 туру прем'єр-ліги України проти криворізького "Кривбасу" Олександр Алієв навіть не був заявлений. Йому нібито дали відпочити після поєдинків Кубку УЄФА.

 
 Коктейлі у Сашка також були не дитячі

Раніше головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін вже карав Алієва та Мілевського забороною грати у матчах після "нічних загулів".

Також, за інформацією "Чемпіону", у п'ятницю 17-го квітня відзначилися ще двійко гравців "Динамо".

Футболісти разом із двома друзями-представниками балканських країн на "відпочинку" у столичному клубі "Декаданс" нібито до півсмерті побили одного з клієнтів закладу.

Цікаво, що щоб владнати конфлікт та уникнути розголосу, після інциденту гравці намагалися домовитися з директором клубу.

Нагадаємо, цей заклад входить до улюблених клубів плавчині Яни Клочкової та сина власника київського "Арсеналу" Леоніда Черновецького Степана.

Фото "Жизнь как она есть"

IDEALMEDIA