Янковський більше не хоче боротися зі смертельною хворобою

22 квітня 2009, 11:48

Цими вихідними народному артисту Росії Олегу Янковському прямо на сцені стало зле. Актора одразу направили на "швидкій" до лікарні, де він відмовився продовжувати боротьбу зі страшною недугою, пише "Life.ru".

Нагадаємо, на початку року Янковському діагностували рак підшлункової залози.

Тоді, на час вирішення питання про лікування, улюбленець публіки прийняв рішення завершити кар'єру в театрі "Лєнком".

Актор довго не міг визначитися, кому довірити боротьбу за своє здоров'я - російським чи іноземним лікарям.


Так, після виявлення московськими медиками страшного діагнозу Олег Іванович поїхав на повторний огляд до Німеччини.

Іноземні світила медицини підтвердили невтішний вердикт російських колег. Після чого Янковський повернувся до Москви. Тут йому й розповіли про унікальний препарат розроблений французькими вченими.

Медики почали лікувати 65-річного зіркового пацієнта. І, завдяки явному покращенню самопочуття, місяць тому Янковський повернувся до рідного театру.

Звісно, хвороба не відступила, але за допомогою дорогого лікування вдалося на час зупинити згубний процес.

Янковський хоче грати до останнього

Та, виявилося, ненадовго - Олегу Івановичу стало погано прямо під час вистави "Одруження".

"Олегу стало дуже зле прямо посеред вистави. Лікарі забрали його практично зі сцени. Ми всі в шоці, ми дуже сильно переживаємо за Янковського. Адже він вчинив справжній подвиг, коли повернувся до театру, незважаючи на страшний діагноз", - розповів головний режисер "Лєнкому" Марк Захаров.

Медики суворо заборонили артисту повертатися на сцену та наполягають на негайній госпіталізації, щоб продовжити лікування з раком.

Незважаючи на погане самопочуття Олег Іванович категорично відмовився залишатися у шпиталі та вирішив відновлювати сили вдома зі своєю сім'єю.

"Янковський більше не хоче повертатися у лікарню до лікарів. А медики наполягають на лікуванні... Але хіба вони ще можуть допомогти? Сумніваюсь...", - додав Марк Захаров.

За словами ж самого Янковського, він не збирається залишати сцену, тому й надалі планує продовжувати працювати в рідному театрі.

Друзі та колеги підтримують рішення Олега Івановича. Адже за місяці боротьби із хворобою, артист стомився від білих халатів, лікарняних стін, процедур та ліків. Зараз він просто хоче дати глядачам те, що він не встиг дати.

Фото kto-is-kto.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів