Янковського готують до термінової операції на серці?

24 квітня 2009, 14:04

У четвер у всенародного улюбленця Олега Янковського, який вже тривалий час веде боротьбу з раком, відкрилася внутрішня кровотеча та загострилися проблеми з серцем. Лікарі наполягають на негайній операції, повідомляє "Life.ru".

У той же час театр "Лєнком", в якому працює Янковський офіційно спростовує заяву про госпіталізацію, пишуть "Вести" з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

23-го квітня ввечері 65-річний зірка кіно та театру, нібито, потрапив до лікарні з внутрішньою кровотечею.Щоб допомогти відомому актору одразу було запрошено найкращого гастроентеролога Москви.

А для зняття жахливого болю, Олег Івановичу призначили найсильніші препарати. Та медики не приховують, що сильнодіючі ліки вбивають і без того слабкий імунітет Янковського. Однак іншого виходу просто немає.

Однак біда не ходить сама: після стабілізації стану актора й додаткового огляду, кардіологи виявили у Янковського серйозну патологію серцевої судини.


Медики заявляють про необхідність стентування (імплантації коронарного стенту - тонкої стальної трубки).

За словами лікарів з приватного шпиталю, у якому наразі перебуває Янковський, складна операція буде проведена найближчими днями.

Медики запевняють, що пацієнт підготовлений до хірургічної процедури, яку зроблять, коли до клініки привезуть стент. Останній, вартість якого близько 40 тисяч євро, вже замовили у Німеччині.

При цьому, столичні спеціалісти, які раніше пильнували здоров'я Олега Івановича, впевнені, що ця дорога процедура йому наразі не надто вже й необхідна.

Адже з такою проблемою люди живуть десятки років, а наркоз лише послабить й без того вимучений ліками організм актора.

Проблеми із серцем у Янковського виявили два роки тому, але з операцією медики не поспішали.

Бо будь-яке хірургічне втручання для організму не бажане, тим паче, що медикаментозний курс лікування давав результат.

Однак за повідомленнями інших російських ЗМІ, жодної внутрішньої кровотечі у артиста не було.

"Ми говорили з Олегом Івановичем і напередодні ,і сьогодні. Деякий час тому разом з дружиною він дійсно побував у клініці - характер його захворювання потребує регулярного проведення відповідних медичних процедур і постійного контролю лікарів", - розповіли в дирекції "Лєнкому".

"Але зараз актор знаходиться вдома, він повний оптимізму і бажання продовжити роботу на сцені рідного театру", - додали колеги Янковського.

Нагадаємо, буквально на днях, Олега Івановича вже забирали до лікарні прямо зі сцени театру "Лєнком". Однак тоді актор відмовився продовжувати лікування стаціонарно, та поїхав додому.

Фото newsby.org та teatp.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів