Мішель Обама та Анджеліна Джолі визнані найкрасивішими у світі. ФОТО

30 квітня 2009, 16:23

Видання "People" опублікував щорічний рейтинг 100 найкрасивіших людей світу.

Цього року журнал вирішив зробити ненумерований рейтинг, тобто окрім власника першого місця, всіх інших знаменитостей редакція видання розмітила в довільному порядку.

Тож, найкрасивішою людиною 2009-го року стала 37-річна американська актриса Крістін Еплгейт. Журнал відзначає її у своєму списку вже втретє, однак лише цього року Еплгейт стала лідером.

Крістін відома за роллю Келлі Банді в серіалі "Одружені з дітьми" і Саманти в сіткомі "Samantha Who?". Також вона є володаркою премії "Еммі".


Нагадаємо, що у Еплгейт у 2008-му році в було діагностовано рак молочної залози. Артистка прийняла рішення ампутувати та відновити груди. А після тривалого періоду відновлення у неї почався новий етап у житті.

Найкрасивіша людина планети за версією "People" - Крістін Еплгейт

"Я завжди була дуже сором'язливою, і почала отримувати те, що хотіла тільки тоді коли мені було за 30. Тепер я абсолютно не боюся говорити у кімнаті, у якій безліч людей та приймати участь у розмові", - розповіла 37-річна Еплгейт.

"Тобі треба пройти зміни зовнішності, збадьоритися, піти на роботу і спробувати бути нормальною, щасливою Крістіною для кожного, хто тебе оточує", - додала жінка.

Окрім Еплгейт, до рейтингу потрапило чимало зірок кіно, естради та політичного бомонду.

До речі, дебютанткою такого роду списку стала дружина чинного президента США - Мішель Обама.

Дебютантка списку - Мішель Обама

"Мій батько і брат вважали мене красунею, це примушувало мене відчувати себе красивою щодня. Я виросла серед дуже сильних чоловіків, які вважали мене розумною, швидкою і веселою, про що я неодноразово чула від них. Я знаю, що є багато молодих дівчат, які цього не чують", - сказала 45-річна перша леді.

Також у списку найкрасивіших людей опинилася акторка Анджеліна Джолі.

Ну, і звісно, куди ж без Джолі

Від акторської братії до рейтингу потрапили актриса Холлі Бекарі, зірка "Мільйонера з нетрів" Фріда Пінто, актори Зак Ефрон та Роберт Паттісон.

Ще одні найкрасивіші актриси - Холлі Беррі та Фріда Пінто

Також тут можна побачити й співачку Крістіну Агілеру та інших знаменитостей.

Крістіна Агілера найкрасивіша співачка та матуся

Всю ж сотню найкрасивіших людей планети можна побачити лише у друкованому варіанті видання "People".

До речі, деякі російські ЗМІ запевняють, що до рейтингу потрапили також Джордж Клуні, Бред Пітт, Гвинет Пэлтроу, Шер и Арета Франклин.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів