Луценко був тверезим, "як скельце", але поранив поліцейських?

7 травня 2009, 11:41

Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні, були поранені чотири поліцейських.

Про це повідомив речник поліції Франкфурта-на-Майні Юрген Лінкер, передає українська служба "ВВС".

У той же час, представник МВС України в Німеччині Сергій Дятлов спростовує інформацію німецької газети "Bild" про нібито нещодавну неадекватну поведінку міністра Юрія Луценка і членів делегації МВС у аеропорту Франкфурта, повідомляє "Українська правда".

"Те, що написано, абсолютно не відповідає дійсності", - заявив Дятлов, коментуючи відповідну інформацію, поширену українськими та іноземними ЗМІ.


Дятлов підкреслив, що всі четверо представників української сторони були тверезими. "Вони були тверезими, наручників ні на кого не надягали. Цього не було. Тобто, там не було ніяких телефонів, що "літали", тарілок і т. д. Нікуди їх не доставляли", - запевнив він.

Що ж насправді робив Луценко в аеропорту?

Дятлов зазначив, що особисто брав участь у вирішенні непорозуміння, що виникло при посадці української делегації в літак авіакомпанії "Люфтганза".

За словами представника МВС України в Німеччині, насправді ж ситуація була така: український літак трішки затримався, тому поки Луценко і Ко. проходили пункти контролю документів - пункт пропуску до літака вже закрили. Тож українській делегації "в грубій формі" відмовили зайти на борт літака.

"В результаті довго вирішували з "Люфтганзою" питання, але знайшли компроміс, як летітимуть, хоча "Люфтганза" категорично відмовлялася від нього: відправити наступного дня тим же рейсом без додаткової оплати", - розповів він.

Детальніше про подробиці скандальної пригоди Луценка в аеропорту Франкфурта читайте на "Українській правді".

Фото novaya.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів