Друзі Черновецького пропонують вилікувати Луценка від алкоголізму

14 травня 2009, 18:58

Одна з соратниць Сандея Аделаджи - пастор "Посольства Божого" Людмила Ганноха написал листа дружині міністра МВС Юрія Луценка Ірині з пропозицією пройти курси, які допоможуть їй вилікувати чоловіка і сина від алкогольної залежності.

"Прочитавши в газеті статтю про те, що сталося в понеділок, 4 травня, в аеропорту Франкфурта з Вашим чоловіком Юрієм Луценком і Вашим 19-річним сином Олександром, я вирішила написати Вам лист".

"Розумію, наскільки важко бачити, як рідна тобі людина на очах деградує і спивається. Знаю, що неможливо байдуже спостерігати за тим, як він гине сам і тягне за собою всю сім'ю", - приводить початок листа портал "Київ.proUA.com".

Далі Ганноха розповідає, як подібні курси допомогли їй самій та її сім'ї.


Також, дружині Луценка пропонують звернутися по допомогу в Центр допомоги алко- і наркозалежним "Любов" і познайомитися з унікальною Програмою "Шлях до щастя твоєї сім'ї".

Луценка та його сина хочуть вилікувати від алкоголізму друзі мера Черновецього

"Я звертаюся до Вас, Ірино Степанівно, не як до дружини високопосадовця України, а як мати до матері, як жінка до жінки: не треба опускати руки. Станьте для сина і чоловіка силою, що ушляхетнює, зцілює... Дійте. Зробіть крок назустріч своєму щастю", - йдеться в листі.

"Адже ніякі благі наміри неможливі без певних дій. А я і весь наш Центр будемо раді допомогти Вам і вашій сім'ї", - закликає колега пастора Сандея Аделаджи.

Як відомо, МВС пред'явило громадянинові Нігерії і старшому пасторові церкви "Посольство Боже" Сандею Аделаджі звинувачення в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства, здійсненого в особливо великих розмірах.

Кримінальна справа проти друга Леоніда Черновецького - Аделаджі була порушена в лютому 2009 року.

Наразі невідомо, якою є реакція дружини міністра МВС та зокрема самого Луценка на цікаву пропозицію від "Посольства Божого".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів