Валуєв відпочиває від боксу на риболовлі. ФОТО

19 травня 2009, 16:48

Тимчасовий чемпіон WBA Микола Валуєв готується до бою з "чемпіоном у відпустці" Русланом Чапаєвим на базі олімпійського резерву Німеччини у селищі Кінбаум, пише sportbox.ru.

Тут боксер на прізвисько "Коля-кувалда" щодня проводить тренування. Однак кожний четвер у Валуєва вихідний. Цього дня спортсмен дивиться кіно, або ж ловить рибу на озері.

Валуєв полюбляє риболовлю

"Минулого разу була погана погода. Тому я залишився у своїй кімнаті і дивився DVD. А у гарну погоду йду на озеро ловити рибу. Минулого разу витяг окуня. Однак він виявився занадто маленьким, й його довелося випустити назад в озеро", - розповів Валуєв.

Щочетверга спортсмен ходить на озеро

Загалом же, віддаленість від цивілізації дозволяє російському боксеру краще концентруватися на майбутньому поєдинку Адже його тут ніхто не відволікає - на тренування не допускаються ані фотографи, ані репортери.


Улов боксера

"Вдома, у Санкт-Петербурзі, мій телефон дзеленчіть кожні дві хвилини. Я не можу спокійно пересуватися вулицею - мої фанати то автограф просять, то хочуть сфотографуватися на пам'ять. Ефективна підготовка у таких умовах просто не можлива", - зізнався Валуєв.

"А тутешній ландшафт. Берези і озеро дійсно нагадують російський пейзаж. Тому певною мірою відчуваю себе тут, як вдома", - додав боксер.

Фото з gazeta.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів