Госпіталізовано Елізабет Тейлор

25 травня 2009, 10:03

Днями знамениту голлівудську актрису Елізабет Тейлор було госпіталізовано в одну з клінік Лос-Анджелесу, повідомляє "ВВС".

За словами представника кінодіви Діка Гутмана, 77-річна Тейлор "поступила в лікарню для звичайного обстеження, і почувається добре".

Однак Гутман не дає більш детальної інформації про стан здоров'я актриси та не повідомляє, де саме вона проходить лікування.

Пре-секретар лише повідомив, що кінодіва "буде скоро виписана додому", однак не уточнив, коли саме.


До речі, у минулому році актриса провела кілька тижнів у лікарні Лос-Анджелеса. Поговорюють, що тоді стан Тейлор був доволі важкий.

Нагадаємо, Елізабет Тейлор останні декілька років майже не встає з інвалідного візка.

Елізабет Тейлор знову опинилася у лікарні

Акторка за своє життя вже встигла перенести складну операцію на хребті, а у 1997-му році - операцію з видалення пухлини мозку.

Нагадаємо, Елізабет Тейлор називають королевою Голлівуду. Вона двічі була нагородження найпрестижнішою кінонагородою - "Оскаром".

Тейлор стала першою голлівудською актрисою, яка отримувала за свої ролі мільйонні гонорари. Найвідоміші фільмі за її участю: "Місце під сонцем", "Гігант", "Кішка на розпеченому даху", "Клеопатра", "Хто боїться Вірджинії Вульф?", "Айвенго", "Маленькі жінки" та багато інших.

Однак у віці 45 років кінодіва практично перестала зніматися у кіно.

Акторка вісім разів виходила заміж, і це не враховуючи її чисельних любовних романів.

Тейлор не одноразово ставала головною героїнею світських скандалів. У ЗМІ часто з'являлися повідомлення про її захоплення наркотиками та алкоголем.

Однак згодом Елізабет Тейлор вдалося вилікуватися від залежності й почати займатися благочинністю. Зокрема, останні 20 років вона бере активну участь у компаніях з боротьбі зі СНІДом.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів