Продюсер "The Beatles" проведе за ґратами 19 років

1 червня 2009, 11:19

Скандально відомого американського продюсера Філа Спектора засуджено до 19-ти років ув'язнення за вбивство актриси Лани Кларксон, повідомляє "ВВС".

Такий вирок виніс лос-анджелеський суд. Зокрема, продюсеру легендарного гурту "The Beatles" та Тіни Тернер доведеться відсидіти 15-ть років за тяжке вбивство другого ступеню та ще 4-и роки - за незаконне володіння зброєю.

Окрім цього, головуючий суддя заявив, що Спектор має пробути за ґратами щонайменше 19-ть років, перш ніж може бути розглянута справа про його звільнення. На той час Філу виповниться 88-м років.

Під час оголошення вироку продюсер сидів нерухомо й мовчав.


Філ Спектор проведе за ґратами 19 років

Нагадаємо, лише нещодавно під час повторного слухання справи суд визнав Спектора винним у вбивстві актриси Лани Кларксон.

Під час процесу Спектор заперечував свою вину у смерті жінки. Однак присяжні прийшли до висновку, що 3-го лютого 2003-го року Філ вистрелив у рот Кларксон на своїй віллі під Лос-Анджелесом.

Наразі відомо, що колишній продюсер "ліверпульскої четвірки", співачок Шер та Тіни Тернер, планує оскаржити вирок суду. Адвокати Спектора й досі наполягають, що їхній клієнт став лише свідком самогубства акторки.

Філ Спектор у 1989-му році був внесений до "Зали славу рок-н-ролу". Продюсер відомий своїм винаходом "Стіна звуку", який дозволяє створювати пишні оркестровки.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів