Зірка "Вбити Білла" помер під час секс-ігор?

9 червня 2009, 12:06

Родина Девіда Керрадайна звернулася за допомогою до ФБР щодо розслідування смерті актора, пише "The Associated Press".

Адвокат брата покійного, Кейта Керрадайна, заявив, що родичі не вірять у самогубство. Сім'я актора занепокоєна суперечливим повідомленням про обставини смерті Девіда.

"Вони хочуть розслідування. Гадаю, у Бангкоку підтримають проведення слідства за участю ФБР, яке дозволить нам отримати відповіді на питання", - сказав юрист, який представляє Кейта.

Нагадаємо, тіло зірки фільму "Вбити Білла" було знайдено 4-го червня в одному з готелів Бангкоку.


Спершу слідчі вважали, що Керрадайн покінчив життя самогубством. Однак потім з'ясувалося, що артист міг померти під час експерименту сексуального характеру.

За свідченнями покоївки, яка знайшла актора мертвим у шафі, навколо шиї, зап'ясть і геніталій Керрадайна знаходилася мотузка. Сам Девід був повністю голим.

А як раніше повідомляла поліція, жодних слідів присутності інших людей в номері знайдено не було.

Смерть Девіда Керрадайна досі викликає купу запитань

Тож, швидше за все голлівудська зірка помер під час сексуальних ігор. Зокрема, Керрадайн міг обмежити доступ кисню з метою посилення оргазму.

Щоправда, як повідомляє портал "TMZ", коли було знайдене тіло актора, його руки були зв'язані над головою - що дуже важко зробити без сторонньої допомоги.

Наразі розтин тіла покійного показав, що артист помер від задухи чи серцевого нападу. Однак остаточні результати експертизи будуть оприлюднені щонайменше через три тижні.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів