Нікіта Міхалков пішов від дружини

10 червня 2009, 12:32

Чергова новина про розлад у, задавалося б, міцній родині: відомий режисер Нікіта Міхалков вже декілька місяців живе окремо від дружини Тетяни, повідомляє "Life.ru".

"Нікіта Сергійович переїхав до іншої квартири, у центрі Москви, а Тетяна залишилася у їхньому будинку на Ніколіній Горі. Він сюди навіть не приїжджає. Лише зрідка, у свята, коли вони збираються з дітьми", - розповідають сусіди Міхалкова.

Інтелігентна родина навчилася не виносити сімейні проблеми на люди, щоб не зашкодити репутації відомого кінематографіста Росії.

Тому, перебуваючи на світських заходах Міхалкови поводяться, немов й досі щасливі разом.


Тож не дивно, що й зараз 63-річний Нікіта Сергійович та Тетяна Євгенівна не поспішають підтвердити чи спростувати інформацію про життя порізно.

Нікіта Міхалков з родиною

Так само й інші російські ЗМІ не спішать оприлюднювати інформацію без офіційних коментарів режисера та його дружини.

Однак востаннє дружина Міхалкова публічно зізнавалася про те, що в їхній родині не все так добре, десь три роки тому.

"Впливати на Нікіту дуже важко. Він людина дуже владна. У Нікіти ставлення до жінок інше. Він може їх зовсім не помічати... "Ось я такий, любіть такого". Щоб віддавати себе - ні. Він суворий чоловік", - розповідала тоді Тетяна Євгенівна.

Нагадаємо, на рахунку Нікіти Міхалкова вже є розлучення. Так, його першою дружиною була актриса Анастасія Вертинська, від якої в нього народився син Степан.

Після розтавання з Вертинською Міхалков зустрів модель Тетяну. У другому, й поки що останньому, шлюбі у Нікіти Сергійовича народилося ще троє дітей - Ганна, Артем і Надія.

Фото "Большого города"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів