Знайшли зниклу без вісти найкращу радянську Анну Кареніну

18 червня 2009, 10:49

Правоохоронні органи знайшли в одній з московських лікарень радянську актрису Тетяну Самойлову, яку друзі та знайомі розшукували протягом 9-ти днів.

У середу у ЗМІ з'явилося повідомлення, що 75-річна зірка фільмів "Летять журавлі" та "Анна Кареніна" зникла без вісти, повідомляє "Комсомольская правда".

Тетяна Самойлова знайшлась
Першими бити на сполох почали колеги з гільдії кіноакторів Росії.

"Самойлова приходила до нас щоденно: пообідати, поспілкуватися.

Вона живе за два кроки до будинку кіно, тому й приходить на дозвіллі", - розповіла директор кіногільдії Валерія Гущина.


"Та коли протягом декількох днів вона не з'являлася, ми почали хвилюватися, навіть на вахті почали бити на сполох, куди зникла Самойлова. Її мобільний телефон мовчав, брат, Олексій Євгенович - також був не в курсі, куди поділася сестра", - додала Гущина.

Тож колеги артистки вирішили звернутися до МНС та "швидкої допомоги".

МНС-ники проникли до квартири Самойлової, та жодних слідів насилля не виявили. Так само не було на місці й самої хазяйки.

Потім почали шукати по базі "швидкої допомоги". Як з'ясувалося, що десять днів тому Тетяна Євгенівна викликала медиків через сильний напад астми.

Тоді лікарі оглянули пацієнтку й пришли до висновку, що вона не потребує госпіталізації. Та й сама актриса нібито не поспішала їхати до лікарні.

Врешті-решт, Тетяну Самойлову таки знайшли в одному зі шпиталів Москви. Виявилося, що жінка сама приїхала до медиків декілька днів тому.

"Вийшла на вулицю, взяла таксі й доїхала. А те, що протягом тривалого часу не дзвонила нікому, то це я вдома мобільний телефон забула", - пояснила сама Самойлова.

Фото topnews.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів