Від Гурченко пішов чоловік?

18 червня 2009, 15:35

Одна з найвідоміших зірок радянського кінематографу Людмила Гурченко схоже залишилася без коханого, пише "Life.ru".

Подейкують, що її чоловік - продюсер Сергій Сенін - більше не міг терпіти сварливого характеру зіркової дружини і пішов з дому. Таким чином чоловік нібито хоче напоумити Гурченко.

"Сергій був єдиним, на кого Людмила Марківна могла покластися. Вона всіх викреслила зі свого життя: і доньку, і онучку. Навіть правнучка не знайшла у її долі місця. Ось і Сергій не витримав і пішов", - розповіла родичка Гурченко.

"Сподіваємося, що вона зрозуміє свою помилку. У її віці викидати такі фокуси не лише не розумно, але навіть непристойно", - додала жінка.


Дійсно, Гурченко відома своїм непростим, запальним і нервовим характером. Тож те, що поряд з 74-річною актрисою з'явився коханий чоловік - стало великою несподіванкою для всіх.

Спочатку журналісти та колеги вбачали у стосунках Людмили Марківни та майже на 20-ть років молодшого за неї Сергія розрахунок. Однак згодом усі погодилися, що чоловік дійсно кохає акторку.

Сенін багато років поспіль виконував всі примхи Гурченко та практично став домогосподаркою: прибирав у квартирі, бігав щоранку за свіжим молоком та яйцями, адже актриса звикла з самого дитинства снідати саме так.

Та зрештою терпіння у нього не вистачило. Останнім часом Гурченко постійно переймалася через свою зовнішність і часто зривалася на чоловіка.

Останньою краплею стало те, що Сергій просив кохану помиритися з донькою та рідними. Однак все закінчилося страшенним скандалом та валізою.

"Здається, стіни тряслися. Дивно, як у такій тендітній жінці може ховатися страшенна сила і злість? Бідний її чоловік. Він у той день поїхав з дому з однією валізою. Навіть зібратися не встиг нормально", - розповіли сусіди зіркової пари.

Нагадаємо, декілька років тому Гурченко розсварилася зі своєю рідною донькою, відсудивши у неї квартиру, яку їй залишила бабуся.

Про народження правнучки актриса взагалі дізналася з газет. Однак її це навіть не зацікавило.

"У мене немає доньки! У мене немає сім'ї. Я знати про них усіх не хочу!", - заявляла Гурченко.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів