Скрябін перепросив за свій "останній гріх"

18 червня 2009, 21:41

Фронтмен групи "Скрябін" Андрій Кузьменко попросив пробачення за свої матюки в Івано-Франківську.

Про це днями співак заявив на прес-конференції 17-го червня в Івано-Франківську у міській раді, пише "УНІАН".

Кузьма вибачився перед мешканцями Франківська за свою поведінку під час концерту з у травні 2007-го.

Нагадаємо, тоді, виконуючи пісню "Чорнобиль»", спровокував слухачів до відвертої лайки. Це обурило громаду міста і міську владу.


"Я нарешті дожив до того часу і прийшов у Івано-Франківськ просити пробачення", - сказав Кузьменко.

"Я дожив до того моменту, що якісь людські якості переважили над тими хуліганськими в моїй душі. Може, зле, що то не сталося відразу. Але жив у мені якийсь маленький хлопчик-хуліган, якого, інколи, накривала хвиля ейфорії від того, що робиться навколо. Він (маленький хлопчик) вилазив на гору. І я вже потім думав: як відповідати за ті дії, а не наперед думав чи варто це робити?" - пояснив співак свою неетичну поведінку.

"Я нарешті дожив до того часу і прийшов у Івано-Франківськ просити пробачення"

"Тому сьогодні я прийшов у Івано-Франківськ для того, щоб попросити пробачення в громади міста. Попросити пробачення - це ще не означає, що ви мені ще вибачите. Бо є люди, кому то заважало тоді, кому я зробив зле", - сказав Скрябін.

"Але я прийшов попросити пробачення тому, що то був останній гріх, фактично, який мішав мені жити, і я вирішив позбавитися його таким шляхом: прийти, подивитися вам в очі і сказати: вибачте мені, будь ласка, я більше так не буду", - підсумував Кузьменко.

Нагадаємо, після інциденту у травні 2007-го міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус за "нецензурні висловлювання" оголосив Андрія персоною "нон-грата".

Але вже 20-го червня "Скрябін" має завітати до Івано-Франківська на фестиваль "Львівського пива". Планується, що нурт буде хедлайнером суботнього концерту на міському озері.

Фото "Арт-кавун"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів