Рибак у Києві їстиме варену рибу та матиме місце Елтона Джона

25 червня 2009, 12:17

За добу переможець "Євробачення-2009" Александр Рибак вже буде у Києві. А поки організатори готують все необхідне для перебування артиста на території України.

Виявляється райдер норвезького хлопця з білоруським корінням не надто вимогливий, на відміну від інших зірок, пише "Блік".

Так, Рибак готовий літати на свої виступи навіть економ-класом, а пересуватися містом не на величезному лімузині, а на звичайному автобусі.

Такий вибір транспорту обумовлений тим, що співак хоче бути разом зі всією своєю командою.


Що ж до житла під час гастролей, то менеджмент Александра вимагає п'ятизірковий готель. Щоправда, кількість кімнат у номері не має для артиста значення - головне щоб була гаряча вода та декілька рушників.

На столі у переможця пісенного конкурсу мають бути горіхи, шоколад, фрукти (полуниця та яблука), негазована вода, "Coca-Cola", відварна риба та страви з м'яса.

Чого не має бути категорично, так це молочних продуктів та спиртних напоїв. Виявляється, Рибак та його команда не люблять молоко та все що з нього роблять. А от пиво співак п'є, щоправда світле і безалкогольне.

Разом з Александром до Києва приїде ще 8 осіб. Серед них: троє учасників балету, адміністратор, директор та піар-менеджер.

Рибак у Києві спиртне не питиме

А от охоронців з собою норвежець не возить. Тому організатори мають потурбуватися про безпеку Рибака.

І хоча, за рейдером охоронців має бути не менше трьох, у Києві за Сашею ходитимуть одразу 10 кремезних чоловіків.

Справа у тому, що після стрімкої популярності Рибака траплялися не надто приємні випадки. Зокрема, прихильниці артиста кидаються під його машину, а деякі навіть намагаються залізти до готельного номеру через вікна.

Серед вимог Александра -сцена розміром не менше ніж 4 на 6 метрів, щоб балету було комфортно виконувати свої па.

Однак майданчик шоу "Україна має талант" дещо менший обов'язкового розміру. Та, організаторам все ж таки вдалося владнати це питання з директором співака.

До речі, спеціально для Рибака було замовлено трейлер, у якому під час свого приїзду до України перевдягався Елтон Джон.

Наразі гонорар переможця "Євробачення-2009" тримається у секреті. Однак за звичай виступ Рибака платять близько 30 тисяч євро.

Фото Аліси Землянікіної (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів