Адвокат Джексона розповів, що вбило поп-короля

26 червня 2009, 14:32

Весь світ шокований новиною про раптову смерть короля поп-музики Майкла Джексона. Свої співчуття висловлюють політики та зірки шоу-бізнесу, які особисто були знайомі з Майклом.

Та, що саме стало причиною смерті Джексона й досі залишається загадкою.

Однак адвокат родини покійного Майкла Брайян Оксман заявив, що співака "вбила" підготовка до концертів у Лондоні, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на британське видання "Evening Standard".

За словами адвоката, у смерті співака винні "посередники", які змусили Джексона переносити надзвичайні фізичні навантаження у рамках підготовки до концертів.


"Трапилось те, чого я завжди боявся і про що попереджав", - сказав Оксман.

Нагадаємо, наразі найпоширеніша версія смерті Майкл Джексон - це передозування знеболюючим препаратом "Demerol".

І дійсно, Оксман не приховує, що артист вживав одразу декілька препаратів, щоб подолати нестерпний біль, який під час виснажливих репетиції викликали старі рани, зокрема перелом хребта.

Однак офіційну причину смерті Майкла Джексона оголосять лише після результатів розтину.

Діти Майкла Джексона приховували свої обличчя під масками

До речі, раніше повідомлялося, що інформація з'явиться же у п'ятницю. Однак насправді результати патологоанатомічної експертизи оприлюднять не раніше, ніж за декілька днів, чи навіть тижнів.

Це пов'язано з тим, що спеціалістам необхідно провести токсикологічну експертизу, повідомляє "The Associated Press".

Легендарний співак Майкл Джексон народився 29 серпня 1958 року в Індіані. Він був сьомою дитиною у сім'ї.

Свою музичну кар'єру Джексон розпочав у складі сімейного гурту "The Jackson 5", коли йому було лише 11 років.

А у 1971-му році Майкл зайнявся сольною кар'єрою. Загалом співак записав 10 студійних альбомів, п'ять з яких були бестселерами ("Off the Wall" (1979), "Thriller" (1982), "Bad" (1987), "Dangerous" (1991), "HIStory" (1995).

А тираж диска "Thriller" сягнув понад 100 мільйонів. Саме цей альбом Джексона вважають найбільш продаваним альбомом усіх часів. У зв'язку з цим ім'я артиста навіть потрапило до Книзі рекордів Гіннеса.

Майкл 13 разів отримував престижну нагороду "Греммі".

В останні роки свого життя Джексон проводив лише у компанії своїх трьох дітей - Принца Майкла, Періс Кетрін та Принца Майкла ІІ (діти від медсестри Деббі Роув та невідомої сурогатної матері) та прислуги та охорони.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів