Майкл Джексон залишив своїм дітям численні борги

27 червня 2009, 22:14
Король поп-музики Майкл Джексон, який помер у четвер у віці 50-ти років , залишив своїм дітьми борги на суму близько півмільярда доларів, повідомляє " Wall Street Journal ".

Так, всесвітньо відомий співак заборгував лише "Bank of America" 200 мільйонів доларів. Зокрема, Джексон не виплатив кредит, наданий банком ще у 2001-му році.

До речі, у якості застави цієї позики виступала частина артиста у компанії "ATV Music", яка володіє правами на пісні самого Майкла та легендарних "The Beatles".

Окрім того, статки Джексона суттєво зменшилися у результаті чисельних судових позовів та неконтрольованих витрат. Через це "The Mirror " назвало поп-король ще й "королем боргів".

За даними британського видання, останнім часом Джексон заробляв близько 19-ти мільйонів на рік за рахунок продажу своїх альбомі та трансляції хітів.


Майкл Джексон з донькою Періс Кетрін (ліворуч) та сином Принцем Майклом

Співак, чий альбом "Thriller" побив всі рекорди продаж, у 90-х роках почав втрачати гроші.

Тоді ж виник перший сексуальний скандал пов'язаний з ім'ям Майкла: щоб залагодити історію про розбещення 13-річного хлопчика Джексону довелося заплатити близько 22-х мільйонів доларів.

У 1995-му році, щоб розібратися з боргами, артиста мав продати за 195 мільйонів доларів половину своєї долі у "ATV Music Publishing".

Та, окрім чисельних скандалів, щодо розбещення неповнолітніх, Джексон полюбляв шоппінг й витрачав астрономічні суми у магазинах.

За словами одного з бухгалтерів музиканта, Майкл щороку витрачав десь на 30 мільйонів більше, ніж заробляв.

Тож, дійшло до того, що у березні 2008-го року Джексону довелося продати свій казковий маєток "Neverland".

Певно, поп-король сподівався повністю розібратися з чисельними боргами за рахунок свого світового супертурне, яке мало розпочатися серією концертів у Лондоні вже у липні цього року.

Однак тепер з боргами свого зіркового батька залишилися троє дітей Майкла Джексона.

Фото "The Daily Mail "

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів