Рибак розповів, що його заводить та від чого він лікується

30 червня 2009, 15:39
Переможцю "Євробачення-2009" Александру Рибаку не завадила навіють злива та гроза прилетіти до Києва на шоу "Україна має талант".

"Екстрим мене лише заводить. Хоча інші члени моєї команди, було видно, злякалися. В один момент літак так тряхнуло, що він підлетів вверх метрів на десять. Я підстрибнув у своєму кріслі на півметра, не встигнувши пристебнутися, а стюардеса взагалі впала", - розповів "Бліку" про пригоди у небі Рибак.

До речі, норвезький артист, на відміну від учасників українського шоу, співав не наживо. Та Сашкові це не здається, що фонограма - це щось погане. Тож і приховувати це хлопець не став, пише "Комсомольська правда в Україна".

"Я не зрозумів, співати мені чи ні, так як мікрофон був увімкнений, а у залі чутно й мене, і фонограму. Гадаю, нічого сороміцького у фонограмі немає, на телебаченні головне - це шоу. Взагалі, мене після виступу не сварили", - розповів Александр.

Та окрім зізнання про фанеру, Рибак вирішив відверто розповісти про те, що цікавить його прихильниць найбільше - про своє серце.


"Моє серце зараз дуже вільне!", - радісно сказав переможцем пісенного конкурсу.

Серце Рибака вільне, а з ними й інші частини тіла, як от язик

Тож, теоретично у всіх дівчат є шанс підкорити молодого норвежця. А нашій Свєті Лободі й поготів. Адже Александр із задоволенням носить майку, подаровану нашою антикризовою дівчиною.

"Мені фасончик підходить", - зізнався з посмішкою Рибак.

Однак дифірамби виконавець пісні "Fairytale" співав зовсім не Свєті, а іншій українці - Ані Лорак:

"Я вважаю, що вона краща ваша співачка. Вона мене надихнула зробити шоу. Я тоді зрозумів, щоб стати одним з кращих, треба зробити хороше шоу, і тоді я запросив до свого номеру найкращих танцюристів Норвегії".

Наостанок Рибак зробив ще одне зізнання - про зіркову хворобу.

"Я нею хворію щодня, а потім лікуюсь. Найголовніше, що треба пам'ятати - це те, що публіка заплатила гроші за квитки. А про все, що мені не подобається, я говорю своєму менеджеру", - повідомив Александр.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів