Джексон залишив свого батька ні з чим?

30 червня 2009, 17:14

Навіть після смерті ім'я Майкла Джексона не лишають у спокої. І поки весь світ оплакує втрату у музичному світі, родина артиста ділить те, що залишилося після Майкла.

Так, видання "The Wall Street Journal" оприлюднило інформацію про заповіт Джексона, складений ним ще у 2002-му році.

Згідно документу, все своє майно артист заповів порівну своїй матері та трьом дітям. А частина грошей має бути перерахована благодійним організаціям.

І жодної копійки Майкл не лишив своєму рідному батькові Джозефу. Причина певно криється в тому, що татусь Джексон з самого дитинства полюбляв принижувати свого сина.


Звісно, діставалося від батька-тирана не лише майбутньому королю поп-музики, а й його братам. Та саме Майкл відчував найбільше морального тиску та насмішок.

джозеф Джексон залишився ні з чим?

Адже Джозеф Джексона частенько бив своїх синів ременем під час репетицій, а інколи міг й вдарити когось з них об стіну, пише "The Los Angeles Times".

"У мене ніколи не було можливості робити ті радісні і безтурботні речі, які роблять діти. Не було святкування Різдва, канікул", - зізнавався Майкл.

Щоправда, поки що не відомо, чи має документ, складений у 2002-му році, юридичну силу. Адже, за деякими даними, після смерті Джексона вже було знайдено декілька заповітів, датованих різними роками.

Та, найближчими днями офісний представник родини Майкла Джексона має оприлюднити той заповіт, згідно якого й буде виконуватися остання воля співака.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів