Померла Людмила Зикіна

1 липня 2009, 13:38

У середу 1-го липня у Москві пішла з життя народна артистка СРСР Людмила Зикіна, повідомляє "Комсомольская Правда".

"Людмили Георгіївни не стало годину тому. Вона померла у лікарні. Останнім часом у неї були проблеми з серцем", - повідомила гірку директор "Дому Людмили Зикіної".

Нещодавно, 10-го червня Зикіна відсвяткувала ювілей - 80 років. Та вже через два тижні, а саме 25-го червня, артистка в тяжкому стані потрапила до реанімації. Вийти з лікарні співачці вже не судилося.

У день, коли Зикіна святкувала ювілей, російський президент Дмитро Медвєдєв привітав зірку телеграмою та нагородив її орденом "За заслуги перед Вітчизною" I-го ступеню.


"Подаруйте мені зал. Такий, щоб там були і приміщення для репетицій, і зал для виступів", - просила тоді Зикіна.

Приміщення артистці було необхідне, щоб підтримувати талановиту молодь, якій ніде готуватися до виступів. Адже зараз оренда залу коштує чимало, пишуть "Дни.ру".

Свій ювілей Людмила Зикіна планувала відсвяткувати гастрольним туром по містах Росії.

"Коли кажуть: "Зикіна - велика співачка", я цього не розумію, я завжди просто намагалася працювати. І кидати виступи не збираюсь, я, як завжди, буду співати", - говорила артистка у свій день народження.

У репертуарі Людмили Зикіної було понад 2000 пісень, кожну з яких вона знала на пам'ять. Її хіти "Течет Волга", "Оренбургский пуховый платок" та багато інших із задоволенням співали громадяни колишнього СРСР.

Фото tonnel.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів