Земфіра розпродає майно

3 липня 2009, 11:31
Скандальну співачку Земфіру також не оминула світова економічна криза. Наразі артистка, щоб якось прожити, змушена продавати нерухоме майно, пише " Life.ru ".

Першою може піти з молотка 150-метрова квартира у Сочі. Земфіра придбала житло на березі Чорного моря ще у 2006-му році.

Тоді шикарні апартаменти обішлися артистці у 2 мільйон доларів. Тепер же, співачка планує виторгувати за житло 3 мільйони.

"Зараз у Земфіри непростий період в житті, надто багато труднощів лягло на її плечі, їй, як і всім, потрібні гроші. Вона шукає якісь інші варіанти - шкода ось так прощатися з житлом, але, мабуть, квартиру все-таки доведеться продати", - розповів адміністратор російської артистки.

Земфіра розпрощається к квартирою?

До речі, сочинська квартира - не єдине житло, яке може продати Земфіра. Так, у зірки є ще квартира у Москві та заміський будинок. Останній куплений спільно з екстравагантною акторкою та подружкою Ренатою Литвиновою.


Окрім цього, Земфірі, після нещодавньої смерті її батька, дісталася квартира в Уфі.

"Звичайно, не добре про це говорити, але Земфіра також може розраховувати на спадок, який залишив їй батько. Основна його частина має бути розподілена між нею і братом. Можливо, вона і передумає продавати таку хорошу, в усіх відношеннях, сочинську квартиру", - повідомив представник співачки.

Фото з офіційного сайту Земфіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів