Джексона провели в останню путь, але тіло не поховали

8 липня 2009, 12:09

У вівторок 7-го липня у Лос-Анджелесі та всьому світі прощалися з королем поп-музики Майклом Джексоном. Однак тіло артиста, який помер 25-го червня, ще й досі залишається не похованим.

На церемонії у спортивно-розважальному центрі "Staples Center" були присутні родина, друзі та 17,5 тисяч шанувальників співака. Всі інші могли спостерігати за півторагодинним прощанням за допомогою прямої трансляції в Інтернеті та телебаченні.

Як повідомляє "CNN", спочатку рідні та друзі Майкла зібралися у каплиці на Hollywood Hills Forest Lawn цвинтарі. Там труну з тілом Джексона помістили на катафалк й у супроводі чорних лімузинів, спортивних автомобілів та поліції, повезли до "Staples Center".

До речі, для прощання з артистом було замовлено спеціальну бронзову труну, вартістю у 20-ть тисяч доларів, яку прикрасили 14-каратовими золотими пластинами та оксамитом.


Безпеку під час пересування траурного кортежу забезпечували три тисячі поліцейських.

З Джексоном прощався весь світ

Після того як труна доставали на місце прощання, брати Джексона підняли її на сцену, пише "The New York Times".

Попрощатися з покіним королем поп-музики прийшло чимало представників шоу-бізнесу, політики та спорту. Зокрема, до "Staples Center" приїхали Мерайя Кері, Лайонел Річі, Ашер, Джон Майер, акторка Брук Шилдс, діти борця за права темношкірих Мартина Лютера Кінга.

Звісно не могли не попрощатися з батьком діти Джексона. А слова доньки артиста 11-річнох Періс Кетрін не залишили байдужим нікого.

"Від самого мого народження тато був найкращим батьком, якого ви тільки можете уявити. Я тільки хочу сказати, що я дуже його люблю", - промовила дівчинка.

Наразі родичі покійного співака не повідомляють, коли саме тіло Майкла буде передане землі. Нагадаємо, раніше говорилося, що тіло Джексона буде поховане без мозку. Одна зараз ще вирішується це питання.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів