Елізабет Тейлор відмовилась прийти на похорони Джексона

7 липня 2009, 13:26

У вівторок 7-го липня у Лос-Анджелесі відбудеться прощання з королем поп-музики Майклом Джексоном.

Цього ж дня нарешті буде поховано відомого співака, який помер 25-го червня у віці 50-ти років.

Однак не всі друзі Майкла хочуть особисто провести його в останню путь. Зокрема, кіноактриса Елізабет Тейлор відмовилася прийти на похорони Джексона, повідомляє "People".

"Навряд чи Майкл хотів, щоб я висловлювала свою печаль разом з мільйонами людей. Це стосується лише мене і його", - написала на своєму блозі у Twitter 77-річна кінодіва.


Церемонія прощання з Джексоном розпочнеться о 20:25 за київським часом в лос-анджелеській арені "Staples Center".

Окрім деяких представників шоу-бізнесу на заході будуть присутні 17,5 тисяч прихильників артиста. Саме стільки осіб в результаті розіграшу отримали безкоштовні квитки на прощання з кумиром. Всього ж за право особисто проститися з артистом боролися майже 1,6 мільйона осіб.

Тейлор була другом Джексона

Та ті, хто не отримав квитків зможуть побачити похорони Майкла Джексона у прямому ефірі. До того ж, близько 50 кінотеатрів США планують показати прощання зі співаком. Вхід на перегляди буде безкоштовним.

До речі, за інформацією видання "Mirror" ховатимуть короля поп-музики без мозку.

Справа у тому, що мозок Джексона ще й досі знаходиться у медиків. Останні проводять експертизу, щоб встановити причину смерті артиста.

Тож родичі Майкла вирішили провести похорони й не чекати закінчення невропатологічних тестів.

Слід зазначити, що серед українських зірок розпочався своєрідний бум пам'яті Майкла Джексона. Так, Ані Лорак, Потап і Настя Каменських, "Алібі" та Віталій Козловський вже записали пісню присвячену покійному артистові.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів