Спірз стала брюнеткою і відмовилася жити у Петербурзі. ФОТО

9 липня 2009, 10:38
Скандальна співачка Брітні Спірз знову змінила імідж - з білявки вона перетворилася на брюнетку.

Що саме підштовхнуло артистку перефарбувати волосся - невідомо. Та скоріш за все, це прояв внутрішніх змін та закоханості.

Нагадаємо, останнім часом у іноземних ЗМІ жваво обговорюється новий роман Брітні. Зокрема, нинішнім коханим співачки вважається її агент Джейсон Тревік.

До речі, хлопець, який дуже подобається батькам Спірз, певно супроводжуватиме артистку й на концерті у Санкт-Петербурзі.

Брітні-брюнетка та її коханий і менеджер Джейсон Тревік

Нагадаємо, виступ поп-співачки у північній столиці Росії заплановано на 19-те липня.


Навмисне до приїду Брітні організатори забронювали найкращий номер у найдорожчому готелі. Однак виявилося, що Спірз взагалі не планує ночувати у Петербурзі.

Таке рішення артистка мотивував тим, що її синам, які разом з зірковою матусею відправилися у турне, буде комфортніше та безпечніше жити у заміському будинку.

При чому помешкання має бути за межами Росії.

Такою Спірз була напередодні зміни іміджу

За чутками, менеджери Брітні вже орендували будиночок в одній з європейських країн. Тож, Спірз та її діти прилетять до Петербургу на приватному літаку прямо на передодні концерту й залишать місто одразу після виступу.

"Де саме зупиниться Брітні і її близькі, менеджери артистки тримають у секреті, але ми знаємо точно, що мова йде про європейську провінцію", - розповіли виданню "Life.ru" організатори шоу Спірз у Санкт-Петербурзі.

Фото з "The Gossip Girls"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів