Хілтон судять, бо вона виявилася поганою білявкою

13 липня 2009, 11:50

На знамениту голлівудську тусовщицю Періс Хілтон подали до суду за те, що вона не впоралася з іміджем білявки, повідомляє "The Telegraph".

Позивачем є компанія-інвестор американської комедії "Блондинка в шоколаді", головну роль у якій виконала Періс.

На думку продюсера картини Джеймса ДіЛоренцо, білявка не доклала достатньо зусиль для промо-компанії фільму.

Зокрема, у позові йдеться про те, що представники Хілтон постійно відмовляли промоутерам комедії на їхні прохання про появу актриси на вечірках, присвячених рекламі фільму "Блондинка в шоколаді".


Окрім цього Періс нібито не з'явилася в жодному телевізійному шоу та не дала інтерв'ю жодному друкованому виданню чи радіостанції на підтримку картини.

Тож тепер компанія вимагає від скандальної діви заплатити штраф у розмірі 8,3 мільйона доларів.

Періс не впоралася з іміджем білявки?

У свою чергу, представник актриси запевняє, що Хілтон не ігнорувала прохань позивачів і, наскільки могла, брала участь у рекламній кампанії.

Так, за словами адвокатів білявки, Періс неодноразово з'являлася на публіці в рамках промо-акцій фільму. Однак через свій напружений графік не змогла задовольнити всі прохання продюсерів картини.

Під час слухання у суді Маямі Хілтон запевнила, що дійсно приділяла стільки уваги рекламі фільму, скільки на це мала часу.

Окрім цього артистка зізналася, що залишилася не надто задоволеною кінцевим варіантом "Блондинки в шоколаді". Щоправда Періс не пояснила, що саме їй не сподобалося.

Нагадаємо, фільм за участю Хілтон вийшов у 2006-му році. Гонорар актриси становив 1 мільйон доларів.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів