Мадонна повернулася до Гая Річі?

14 липня 2009, 17:04

Схоже, поп-діва Мадонна вирішила відновити стосунки зі своїм екс-чоловіком Гаєм Річі. Принаймні про це повідомило видання "The Daily Mail" з посиланням на наближене до співачки джерело.

"Гай та Мадонна провели багато часу разом минулими вихідними. Вони разом з їхніми спільними друзями були на вечірці у будинку Мадонни", - розповів неназваний друг артистки.

Так, за деякими даними, почуття Мадонни та Гая відродилися після того, як співачка отримала дозвіл на всиновлення малавійської дівчинки Мерсі.

Так, Річі весь ас підтримував екс-дружину у її боротьбі за дитину. Режисер навіть дав декілька інтерв'ю іноземним ЗМІ, де підкреслював, що Мадонна чудово виконує обв'язки матері.


А коли нова донька артистки прилетіла до Лондоні, Гай одним з перших познайомився з Мерсі прямо у аеропорту.

Тож, певно, Мадонна оцінила таку турботу колишнього чоловіка й зрозуміла на скільки він їй й досі близький.

Мадонна і Гай відновили стосунки?

Звісно, такі події не надто подобаються нинішньому молодому бойфренду поп-співачки Хесусу. 22-річний манекенник шаленіє від того, що Мадонна, яка провела з ним останні 8 місяців, знову захопилася колишнім.

Нагадаємо, Гай Річі та Мадонна розлучилися наприкінці 2008-го року. Зіркова пара прожила у шлюбі майже 8 років.

Офіційно про причини розлучення співачка та режисер не говорили. Однак на думку іноземних журналістів, стосунки Мадонни та Річі розвалило надмірне захоплення артсикит Каббалою та здоровим способом життя.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів