Гурченко знову порізала обличчя. ФОТО

15 липня 2009, 13:44
Радянська актриса Людмила Гурченко ризикнула життям заради краси. Зірка кіно перенесла чергову операцію на обличчі під 6-годинним загальним наркозом.

Незважаючи на великі проблеми зі здоров'ям, через хірургічні втручання, 73-річна Гурченко знову вирішила вдосконалити свій вигляд.

Цього разу вона наважилася на дуже складну операцію - кругову підтяжку обличчя.

"У такому віці такі операції дуже небезпечні. Організм може просто не витримати наркозу. Більше того, наслідки наркозу можуть проявитися і через місяць, і через два", - пояснив доктор медичних наук пластичної хірургії Сергій Блохін.

Один з найдосвідченіших пластичних хірургів Росії довго відмовляв Людмилу Марківну від ідеї знову різати обличчя. Та похилого віку акторку переконати так і не вдалося.


У результаті лікар шість годин поспіль працював над новим обличчям Гурченко. Російський спеціаліст мав бути дуже обережним, адже, через чисельні експерименти над зовнішністю, шкіра зіркової пацієнтки стала тоншою, ніж зазвичай буває у людей.

Зрештою у клініці артистка провела два дні. Наразі Гурченко перебуває вдома під пильним наглядом медиків.

Лише зрідка кінозірка виходить з дому. При цьому вона ретельно конспірується - вдягає великі темні окуляри та зав'язує хустку, щоб приховати шрами від операції.

Гурченко хоче бути красивою завжди

"Після такої операції набряки і гематоми спадають лише через кілька тижнів. Та й то у тому випадку, якщо операція пройшла успішно й шкіра швидко відновлюється", - розповіли медики.

За словами спеціалістів, кругова підтяжка - один з найефективніших способів омолодитися. Але тут дуже важливо не переборщити.

Загалом же процедура кругової підтяжки заключається у тому, що шкіру доволі сильно натягують: в області вух та волосяної частини голови роблять невеликі розрізі й надлишки тканини прибираються.

Щоправда, такий метод підтяжки ефективний лише у молодому віці. А от у більш зрілих пацієнток натягнута шкіра обвисає вже через три місяці. Тож, старшим жінкам після надрізів натягують й внутрішні тканини, а не лише зовнішню частину шкіри.

Показати оновлене обличчя акторка зможе лише через місяць

Для Гурченко дана операція вже восьма за рахунком. Раніше акторка встигла прибрати зморшки, змінити форму очей, носа та губ.

Нагадаємо, нещодавно Людмила Гурченко заявила, що робитиме пластичні операції до кінця свого життя.

За матеріалами "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів