Валуєв заспівав молитву у стилі реп

15 липня 2009, 15:12
Чемпіон світу з боксу Микола Валуєв записав спільну пісню у стилі реп разом з учасником російського гурту "Челсі" Денисом Петровим.

Дебютна композиція спортсмена має назву "Ангел мій". У ній йдеться про те, що відчуває боксер перед боєм.

Щоправда, ідея написати пісню прийшла не Валуєву, а молодому музиканту Петрову. Останній й запросив іменитого спортсмена виконати близьку його настрою композицію.

"Написав три куплети і прочитав їх Валуєву по телефону. Прослухавши мій текс, він сказав: "Все так і є. Це правда". Але забажав, щоб приспівом обов'язково стала молитва - звернення до ангела-охоронця. Я так і зробив", - розповів Денис Петров.

Валуєв та Петров почитали репчік

Послухати спів, чи радше читання Валуєва можна буде вже десь за два тижні. Саме тоді новостворений дует випустить своє творіння у маси.


До речі, цікавий той факт, що про запис пісні не знала навіть дружина боксера та його менеджер.

"Оце так! Чоловік полетів на збори до Німеччини, але про його ре перський досвід я вперше чую від вас", - зізналася дружина Миколи Галина.

"Гадаю, що це чергова Коліна забаганка. Я взагалі намагаюся не торкатися того, що не пов'язано з боксом: чи співає мій підопічний пісні, чи знімається у кіно...", - висловив свою позицію менеджер боксера.

За матеріалами "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів