Лоліта втратила дитину і забула про кокаїн

30 липня 2009, 15:06
Російська співачка Лоліта Мілявська відверто розповіла про свого ненародженого сина, залежність від наркотиків та болісне розлучення.

45-річна Лоліта зі своїм останнім чоловіком Олександром Зарубіним мріяли про спільну дитину. Однак їхній син так і не з'явився на світ.

"Я завагітніла півтора року тому. Ми з чоловіком дуже чекали на цю вагітність", - розповіла "Теленеделе" артистка, у якої є донька Єва.

Зарубін та Мілявська ретельно готувалися до появи малюка - облаштовували кімнату, підбирали одяг.

Лікарі радили співачці припинити концертну діяльність на час вагітності. Та за словами Лоліти, в неї було багато роботи.


"До того ж у мене перед очима був приклад моєї мами, яка до сьомого місяця вагітності співала і танцювала на сцені у коротких сукнях. Ось і я вирішила, що у мене на все вистачить сил. Так воно і було... чотири місяці. А потім стався викидень", - відверто розповіла Мілявська.

"Я була у Києві у мами. Мені було дуже і дуже погано. Саша, дізнавшись про мій стан, примчався до мене. Знаєте, у нас міг народитися хлопчик. Син", - додала артистка.

Дві доби Зарубін провів поруч з коханою у лікарні. А потім подружжя повернулося додому, де Лоліта зібрала речі й виїхала жити у свою квартиру.

"І я, і Саша зробили все, що могли зробити, - з головою занурилися у роботу. Тож у якийсь момент здалося, ніби ми взагалі забули про існування одне-одного. Спілкуватися з Сашком ми не могли. Після тих двох днів у лікарні жодного разу не розмовляли. Взагалі", - поділилася подробицями співачка.

Мілявська та Зарубін мріяли про дитину

Згодом Зарубін прийняв рішення про розлучення. Та про це чоловік повідомив Лоліти не особисто, а через помічника.

"Як підписувала папери про розлучення, не пам'ятаю, була як у тумані - ніби не зі мною це відбувалося. Колив се закінчилося, на руки мені видали тоненький папірець. Я вийшла, сіла до машини поруч з водієм і довго плакала, ніяк не могла зупинитися", - поділилася спогадами Лоліта.

Нагадаємо, ТаблоID писав, що співчака та її третій чоловік розірвали шлюб. Тоді за чутками, причиною розлучення став співак Данко.

До речі, Лоліта зізналася, що окрім втрати дитини і розлучення, вона пережила й залежність від нароктиків.

"Мій чоловік та мама були тими людьми, яким я чесно розповіла, що у мене проблеми з кокаїном. В певний момент мені перестало вистачати сил на роботу, і вирішила, що кокаїн додасть мені енергії, стане ще одним допінгом для справи", - поділилася артистка.

Та згодом у Лоліти почалися важкі депресії і вона вирішила відмовитися від наркотиків.

"Я скористалася кокаїном, як маленька. А як доросла, зрозуміла: я себе вбиваю. Я знайшла у собі сили позбутися залежності самостійно", - розповіла співачка.

"Гадаю, у моєму житті наркотики з'явилися для того, щоб сьогодні я змогла зі знанням справи звернутися до людей зі схожими проблемами і допомогти їм", - резюмувала телеведуча.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів