Бред Пітт обійшов власну дружину у питанні стилю

5 серпня 2009, 18:17

Авторитетне глянцеве видання "Vanity Fair" опублікувало рейтинг найстильніших знаменитостей 2009-го року, пише "Українська правда. ЖИТТЯ".

У цьогорічному рейтингу опинилася сімейна пара Обам. Мішель потрапила в категорію найбільш стильно одягнених перших леді, а Барак - до рейтингу найкраще одягнутих чоловіків.

Якщо Мішель Обаму за хороший смак хвалили неодноразово, то про її чоловіка-президента цього сказати не можна

Вдруге цим глянцевим виданням визнана стильною і дружина французького президента Карла Брюні. Щоправда, її чоловік Ніколя Саркозі у рейтинг не потрапив.

Найстильнішими світськими парами стали, серед інших, мер Нью-Йорка Майкл Блумберг і його супутниця Діана Тейлор та супер-модель Наталя Водянова з чоловіком Джастіном Портманом,


Карла Брюні переплюнула свого чоловіка Ніколя Саркозі

Найстильнішими акторами назвали Деніела Крейга та Бреда Пітта. А от Анджеліна Джолі цього року вперше не потрапила до рейтингу стильно одягнутих "Vanity Fair". Хоча минулого року у номінації "найкраще одягнута пара" значились саме Джолі-Пітти.

Джолі цього року вперше не потрапила до рейтингу стильно одягнутих. Навідміну від свого красеня чоловіка Бреда Пітта
Джеймс Бонд Деніел Крейг - теж один з найстильніших

У цьогорічному рейтингу дебютували актриса Пенелопа Крус та Енн Хетевей, а також співачка Аліша Кейс.

У цьогорічному рейтингу дебютували актриса Пенелопа Крус...
...та Енн Хетевей

Варто зауважити, що в цьому рейтингу всі знаменитості розділені по групах. Серед "Перших леді" є лише дві представниці - Мішель Обама та Карла Брюні-Саркозі.

У номінаціях "Найкраще одягнені жінки" та "Найкраще одягнені чоловіки" відповідно по 10 знаменитостей. Є також розділи "Брати і сестри", "Світські пари", "Професіонали", "Вперше у рейтингу" та "Плеяда видатних". В останній номінації є й видатна французька акторка Катрін Деньов.

Нагадаємо, "Vanity Fair" складає рейтинг найкраще одягнених знаменитостей на основі опитування представників індустрії моди. А цього року вперше враховувалися і результати голосування серед читачів.

Усі фото АР, Reuters, Film.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів