Задорнов про власне розлучення і поділ майна

14 серпня 2009, 18:20

Відомий російський артист розмовного жанру Михайло Задорнов розповів, як ділить з дружиною майно, пише "ТСН".

"Та я розлучався в житті сім разів. А майно ділю постійно! Проблема з дирижаблем. Його я залишив собі. А ось три гаражі на Нікуліній Горі залишилися дружині. І вона мені не дає палива. Навіщо тоді дирижабль? А ще я збираюся купити аеропорт в Ботсвані замість дачі. Ділянка на Місяці вже продана, не хвилюйтеся", - почав Задорнов у телефонній розмові.

З дружиною Велтою

Щоправда, потім гуморист став серйознішим.

"Розлучився я чи ні, я вам все одно не скажу. Я вважаю, що якщо хтось публічно думає про особисте життя, то жодної любові точно немає", - сказав він.


Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, нібито Задорнов вирішив розірвати свій 38-річний шлюб і піти до молодшої коханки - Олени Бомбіної, від якої має дорослу дочку.

Офіційно артист одружений з дочкою екс-першого секретаря ЦК та голови Президіуму Верховної Ради Латвії Велтою Калнберзіною.

"Я з Велтою навчався в одному класі 11 років. Ми вперше побачилися в три роки. Могли б і раніше, оскільки наші матері лежали в одному пологовому будинку", - веде далі гуморист.

З коханкою Оленою Бомбіною

"Наші стосунки з її мамою - дивовижні. Мені навіть старообрядці на Алтаї казали: ми поважаємо вас за те, що ви ніколи не кпините над тещею! І невже хтось може подумати, що, навіть якби у мене були якісь розбіжності, я б був ділив майно? З людиною, яка рідніша за рідних?"

А на запитання, чи не образливо Задорнову, що його називають жлобом, він відповів так:

"Ви б знали, на що я витрачаю гроші цього року. Я видаю книги за свій рахунок, допомагаю знімати документальні фільми, ми зараз в Ризі відкриваємо російську бібліотеку.

За 200 тисяч доларів купив квартиру дівчині з самодіяльності, яка залишилася одна після смерті матері. Ні, невже хтось думає, що я ділитиму майно? І хоч би кому це було цікаво!"

Фото з сайту Гордона та фото "Лайф.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів